Novakova devojka krasi američki "Vog"!

Jelena Ristić oduševila je urednicu američkog "Voga" Anu Vintur, te će se naći u septembarskom izdanju najprestižnijeg magazina u rubrici "Devojka u žiži"

  • 12

Nakon Majli Sajrus i Olge Kirilenko, septembarske stranice najpoznatijeg magazina na svetu "Vog" krasiće naša Jelena Ristić. Novakova devojka je fotografisana u kreacijama svetski poznatih dizajnera, među kojima su i kreacije Viktorije Bekam. Novinarka magazina navodi da Jelena ima mnogo više od lepote, frizure i stava, ona je pravi filantrop.

Za Jelenu se odavno interesuju svi svetski mediji. Ona više nije samo devojka našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, ona je postala brend koji odlično promoviše Srbiju u svetu. Prateći Novaka u stopu, organizuje razne dobrotvorne večere na kojima se prikupljaju sredstva za decu iz Srbije.

Sa druge strane, veoma smerna i primerena devojka koja naslovne strane ne krasi skandalima, već svojim uspesima. To je ono što svetsku javnost privlači kod naše lepe Jelene, a ona navodi da je Novaka Đokovića zavolela mnogo pre nego što je postao poznat.

- Mi smo zapravo odrasli zajedno. Novak i ja smo bili među nekolicinom naše generacije u Srbiji koja je uspela i mora da postoji razlog što nam je ova prilika data, a ona je da pomažemo, da uzvratimo - kaže Jelena, koju su sa teniserom upoznali zajednički prijatelji.

- Ljudi za medije uvek govore o automobilima, odeći i nakitu. Ali to je ništa u poređenju sa mogućnošću da okupite ljude i pomognete da se smanji siromaštvo u Srbiji - kaže nasmejana Ristićeva.

(A. Č. / Dnevno.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    20. avgust 2013 | 23:22

    Prirodna, lepa, pametna

  • vanja

    20. avgust 2013 | 23:28

    Prelepa devojka!!! Potpuno prirodna i odmerena.

  • Vase ime

    21. avgust 2013 | 00:43

    Super je sto pomaze ali je jadno sto bi ljudi, da to ne znaju, pisali komentare sponzorusa i sl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA