BOMBA: Karleuša pokazala izvajano telo! (FOTO)

Jelena je na društvene mreže okačila fotku na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju, a u prvom planu su njene bujne grudi, uzan struk i ravan stomak

  • 14

Ovog leta poznate dame ne zaobilaze trend slikanja u kupaćim kostimima. Nedavno se i Jelena Karleuša priključila podužem spisku, a ovaj put slikala je svoje bujne grudi i zategnute trbušnjake. Pevačica je ironično pitala fanove može li da prođe kao zgodna cica, a komentari su i više nego pozitivni.

Karleuša u cvetnom bikiniju izgleda kao eksplozivna naprava, a zategnuti mišići ocrtavaju se na svakom delu tela. Mnoge koleginice bi joj pozavidele na ovakvoj figuri, a JK ne krije da naporno trenira i drži iscrpljujuće dijete kako bi imala ovakvu figuru.

Jelena je ovaj put pokazala svoje zanosne atribute, a u prvom planu su bujne grudi, uzan struk i ravan stomak. Gde god se pojavi, svojom pojavom oduzima dah muškarcima. Ne sumnjamo da je za ovakav izgled zadužen i suprug Duško Tošić, koji vredno trenira sa Jelenom.

Kako vam se čini Jelenina figura?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    21. avgust 2013 | 23:23

    Zaista ne razumem zasto uvek kad se pojavi neki tekst ili slika Karleuse odmah cecu ubacujete u pricu njih dve nemaju ama bas nista zajednicko i price su za sebe ceca je mafijasica i seoska pevacica a Jelena je neko ko gine da od sebe napravi zvezdu ali peva drugu vrstu pesama to nije za svacije uho zato molim cecine obozavaoce da ne ulecu na objave o Jeleni Karleusi i ne ostavljaju komentare !!!

  • jelenav

    21. avgust 2013 | 23:04

    E draga Jeco, dok Ceca daje pare u humanitarne svrhe ti kačiš polugole slike na twitteru. Razmisli malo.

  • Nightcrow Stexina

    21. avgust 2013 | 21:53

    kao silikon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA