POPOVIĆ: Plačem, ali Severinu neću da molim!

Pevačica je od Milana tražila da joj obezbedi komfroran život u Zagrebu, ili će mu ograničiti pristup detetu, a kada on nije pristao, unajmila je advokata i prekinula svaku komunikaciju sa njim

  • 11

Srpski biznismen Milan Popović nakon medijske pompe oko burnog razlaza se Severinom, "otvorio je dušu" za hrvatski časopis "Gloria", gde je ispričao koliko mu je teško zbog toga što ne viđa sina, što je pevačica tražila od njega, ali i objašnjava zbog čega su njih dvoje obmanuli čitav region da su zajedno protekle dve godine.

Ispostavilo se da je Seve od svog verenika tražila mnogo više nego što je on bio spreman da pruži, te je na njene zahteve da joj obezbedi komforan život koji podrazumeva kuću, poslugu i osiguranje, on ponudio drugačije rešenje, a ona u revoltu prekinula svaku moguću komunikaciju, unajmila advokata i tako započela konflikt oko malog Aleksandra.

- U julu sam od Severine dobio poruku da je primetila da naš sin postaje privrženiji meni, pa bi ona volela da im u Zagrebu omogućim uslove kakve ja imam. U suprotnom bi mi ograničila pristup detetu - potvrdio je Milan informacije koje su nedavno procurele u javnost.

Popović ističe da će pristati da kupi Severini nekretninu u Zagrebu, ako je to uslov za viđanje deteta. Kaže da je jednu kuću već kupio, ali ju je prodao kad je shvatio da je ideja zajedničkog života sa Severinom pala u vodu.

- Tužan sam jer ne mogu biti s detetom, plačem i molim se. Severinu više ne zovem - ispričao je biznismen.

Budući da je Popović izjavio da je sa hrvatskom zvezdom raskinuo još 2011. godine, ostalo je nejasno zbog čega su oni i nakon toga igrali uloge srećnog i zaljubljenog para.

- Nismo glumili, samo niko nije pričao o tome. Naš raskid je bio proces. Bilo je retkih trenutaka kada smo se možda i ona i ja hteli vratiti na staro, nešto popraviti, ali smo znali da to jednostavno ne ide. Evo, situacija na Brijonima, kada smo se ljubili na obali mora, ali ja sam spavao na brodu, a Severina u hotelu. Naš zajednički prioritet ostaje naše dijete - objasnio je biznismen.

(J. J. / gloria.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    22. avgust 2013 | 12:05

    E moj srbine ti si kriv sto si se upustio u vezu sa ovom kur..m dok ti nije izvukla pare lepo sad si dobio korpu

  • Bunt!

    22. avgust 2013 | 12:10

    Kuuuuuckooooo!!!! A i ti,glupane,morao si njoj da pravis dete...

  • Урош

    22. avgust 2013 | 16:47

    Код мене би она "пала низ степенице".. ;) Да видим, ко ти може забранити, да виђаш дете, поред толике моћи, коју имаш..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA