RUŠKA DEMANTUJE: Verna sam Palmi, neću na Prvu!

"Nikada se ne bih vratila u mašinerije kao što su nacionalne frekvencije, iako bih više zarađivala sigurno bi me cenzurisali, dok mi vlasnik "Palme Puls" daje punu slobodu", izjavila je voditeljka emisije "Ljubav i moda"

  • 6

Informacija da bi Ruška Jakić trebalo da bude jedno od novih lica TV "Prve" brzinom svetlosti se proširila i naveliko komentarisala na društvenim mrežama, dok je sve koji su se ponadali da će urbanu voditeljku gledati na nacionalnoj frekvenciji, razočarala njena izjava da ipak ne napušta jagodinsku "Plamu Plus".

Ona je navela da je razlog to što bi je velika kuća kao što je "Prva" televizija ograničavala u stvaralaštvu i uticala na sadržaj njene autorske emisije "Ljubav i moda".

- Nisam novo lice TV "Prve", nikada se ni bih vratila u te velike sisteme, u tu mašineriju, jer sam sigurna da ne bih imala autorsku slobodu. Godinama sam radila na RTS-u i "Pinku" i znam kako funkcionišu - rekla je Ruška, koja ističe da je zadovoljna tretmanom na televiziji "Palma Plus".

- Gospodin Dragan Marković Palma mi daje punu slobodu. Iako bih možda više zarađivala, sigurno bi me cenzurisali - zaključila je voditeljka.

(J. J. / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    22. avgust 2013 | 17:40

    Znači imala sam 10 god. kad sam otisla da zivim u inostranstvo.. i ne mogu da verujem da je ova žena još uvek na tv-u.. !!!

  • VforV

    22. avgust 2013 | 15:20

    U,a Prva je inace strasna televizija. Slicno govno kao i Pink!!!

  • Dude88

    22. avgust 2013 | 14:33

    I nemoj molim te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA