Tijana Dapčević nazvala Karleušu budalom!

"Za svaku osudu je da se na društvenim mrežama raspreda o porodici, deci, potomstvu, i to na najgori mogući način. Inače, čega se pametan stidi, time se budala ponosi", negodovala je makedonska pevačica ponašanje Jelene

  • 21

Tviter rat dve pevačice Jelene Karleuše i Seke Aleksić podigao je pola estrade na noge, a najzapaženija uvreda "male od skandala" upućena Svetlani jeste bila na račun toga što ova nema decu, a koja je pogodila brojne poznate ličnosti, koje su zauzele Sekinu stranu bez pardona. Među njima bila je i Tijana Dapčević.

- Bitch please (kučko, molim te)... Mogla si da imaš decu jedno 50 abortus puta... Ali se porodica ne zasniva u grupnjaku sa kamiondžijama iza šatora, zar ne? - napisala je fatalna plavuša na Tviteru, i time izazvala burne reakcije javnosti i lavinu negativnih komentara.

Ovim povodom oglasila se, pored brojnih poznatih ličnosti, i pop pevačica Tijana Dapčević, koja za Karleušu nije imala reči hvale.

- Ovo me je baš pogodilo kao majku i kao nekoga ko je prošao kroz vrlo bolan spontani pobačaj. Za svaku osudu je da se na društvenim mrežama raspreda o porodici, deci, potomstvu, i to na najgori mogući način. Inače, čega se pametan stidi, time se budala ponosi - izjavila je makedonska pevačica za "Alo".

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludilo

    28. avgust 2013 | 00:55

    Fatalna plavuša??? Bljuc bljuc bljuc

  • TRJOVAN

    28. avgust 2013 | 01:44

    Karleusa... ne znam koliko ima dece, ali sam siguran da ta deca ne vole to sto im se majka oblaci ko k**va, plese kao striptizeta, peva ko nilski konj u bacvi sone kiseline, izgleda kao lego kockice, mudruje o ugrozenim flamingosima na juznom polu, bori se za prava gejeva...

  • Ccc

    28. avgust 2013 | 01:14

    Stvarno ova Jelena ne poznaje granice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA