NIKAD DOSTA: Stanija pokazala grudi i guzu! (DRUGI DEO) (FOTO)

Starleta se izgleda vratila "starom poroku" i mnoge muškarce je danas još jednom ostavila bez daha izazovinim fotografijama u bikiniju, dok je pogled sa njenog bujnog poprsja malo ko mogao da skrene

  • 26

Stanija je danas izgleda baš velikodušna prema svojim fanovima, te je posle "editorijala iz lifta" objavila i fotografije koje, u najmanju ruku, razgaljuju maštu.

Mnogi ljubitelji ove zgodne cice pomislili su da se zbog veze sa Filipom Panajotovićem smirila, međutim, na njihovu sreću, starleta je odlučila da sve podseti na "stari porok" i mušku populaciju obraduje još kojom provokativnom fotografijom.

"Plejboj" zečica sa koktelom u ruci u punom sjajnu uživa pored bazena, dok je za objektiv ispozirala iz svih uglova, i još jednom pokazala zašto je Hju Hefner baš nju pozvao us voju luksuznu Vilu.

Zategnuta crnka na Instagramu je objavila fotografije u minijaturnom bikiniju, dok od njenih poza mnogim muškarcima zastaje dah, a žene joj mogu samo pozavideti na savršenoj figuri.

U svoje glavne adute, pored guze, starleta ubraja i bujno poprsje, koje se ne libi da pokaže u svakoj prilici, a ovaj put je priliku da ispozira iskoristila dok Filipa nije bilo na kratko u automobilu, te je seksi izdanje u uskoj haljinici iz koje "kipe" grudi zabeležila telefonom. Teško da bi neko ostao ravnodušan!

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusica

    28. avgust 2013 | 23:47

    Da li je moguće da ova sebe naziva "damom"? Prava dana NIKADA nece pokazati međunožje i slikati se u takvim pozama kao dotična. Ove slike nisu provokativne već degutantne osim ovih u belom kupaćem kostimu

  • Mashine Gun

    28. avgust 2013 | 22:52

    dno dna!

  • zena

    29. avgust 2013 | 12:35

    da li je nama potrebno da svaki dan gledamo njeno dupe i sise, izgleda da u Srbiji nema nista drugo......realno to svaka zena ima, ne vidim sta je tu neobicno da se gleda svaki dan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA