• 8

IVAN: Neću dozvoliti Goci da mi otme dete!

"Dete se ne otima, ono je zajedničko i potrebna su mu oba roditelja. Ona može da pokušava, mada to detetu samo škodi", rekao je Ivan Marinković, bivši muž pevačice

  • 8

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, posetio je Centar za socijalni rad kako bi nadležnim organima predočio svoju verziju priče. Da podsetimo, pevačica je pre toga bila u istoj instituciji kako bi zaštila njenu i Ivanovu ćerku Lenu, pošto sumnja da njenog nekadašnjeg supružnika jure uterivači dugova i da se odao alkoholu.
Marinković je za "Kurir" rekao da neće dozvoliti da ga Goca odvoji od deteta:

- Dete se ne otima, ono je zajedničko i potrebna su mu oba roditelja. Ona može da pokušava, mada to detetu samo škodi. A socijalna ustanova daje mišljenje na osnovu razgovora i siguran sam da će sve biti kao i u prethodne dve godine - kazao je Ivan za ovaj dnevni list, i nastavio:
- Bio sam tamo kao odgovoran roditelj povodom niza neistina izrečenih na moj račun. U Centru za socijalni rad to lepo funkcioniše, nisu potrebne veze, ne plaćaju se advokati, tamo bar svi imamo isti tretman i vrlo lepo i civilizovano se te stvari rešavaju, tako da ne sumnjam u najnormalniji i najlogičniji rasplet - rekao je Marinković.

Na pitanje da li je tačno da je upao u velike dugove, kao i da se kocka i pije, bivši muž pevačice je rekao:
- Stvarno ne bih komentarisao gluposti - kratko je odgovorio Ivan.
S druge strane, iz PR službe Goce Tržan rekli su sledeće:
- Gospođa Tržan je čitav slučaj prepustila nadležnim institucijama, s punim poverenjem da će pravo i pravda pobediti. Ostaće dosledna tome da ne daje nikakve izjave jer joj je prioritet dobrobit ćerke, kojoj je u potpunosti posvećena, i karijera, zahvaljujući kojoj svom detetu obezbeđuje mir i sigurnost - navodi se u saopštenju.
Da podsetimo, Tržanova i Marinković su u poslednjih nekoliko dana izrekli niz međusobnih optužbi.
(Telegraf.rs/"Kurir")

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xoxo

    A da to resite sami izmedju sebe, a ne da zamarate narod o vasem razvodu?! Kao da su jedini na svetu koji su se razveli...

  • Milan

    Sljam prumitivni!

  • Kiko

    Goca ima pr sluzbu? Lijepo bogami...:)

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima