IVAN: Neću dozvoliti Goci da mi otme dete!

"Dete se ne otima, ono je zajedničko i potrebna su mu oba roditelja. Ona može da pokušava, mada to detetu samo škodi", rekao je Ivan Marinković, bivši muž pevačice

  • 8

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, posetio je Centar za socijalni rad kako bi nadležnim organima predočio svoju verziju priče. Da podsetimo, pevačica je pre toga bila u istoj instituciji kako bi zaštila njenu i Ivanovu ćerku Lenu, pošto sumnja da njenog nekadašnjeg supružnika jure uterivači dugova i da se odao alkoholu.

Marinković je za "Kurir" rekao da neće dozvoliti da ga Goca odvoji od deteta:

- Dete se ne otima, ono je zajedničko i potrebna su mu oba roditelja. Ona može da pokušava, mada to detetu samo škodi. A socijalna ustanova daje mišljenje na osnovu razgovora i siguran sam da će sve biti kao i u prethodne dve godine - kazao je Ivan za ovaj dnevni list, i nastavio:

- Bio sam tamo kao odgovoran roditelj povodom niza neistina izrečenih na moj račun. U Centru za socijalni rad to lepo funkcioniše, nisu potrebne veze, ne plaćaju se advokati, tamo bar svi imamo isti tretman i vrlo lepo i civilizovano se te stvari rešavaju, tako da ne sumnjam u najnormalniji i najlogičniji rasplet - rekao je Marinković.

Na pitanje da li je tačno da je upao u velike dugove, kao i da se kocka i pije, bivši muž pevačice je rekao:

- Stvarno ne bih komentarisao gluposti - kratko je odgovorio Ivan.

S druge strane, iz PR službe Goce Tržan rekli su sledeće:

- Gospođa Tržan je čitav slučaj prepustila nadležnim institucijama, s punim poverenjem da će pravo i pravda pobediti. Ostaće dosledna tome da ne daje nikakve izjave jer joj je prioritet dobrobit ćerke, kojoj je u potpunosti posvećena, i karijera, zahvaljujući kojoj svom detetu obezbeđuje mir i sigurnost - navodi se u saopštenju.

Da podsetimo, Tržanova i Marinković su u poslednjih nekoliko dana izrekli niz međusobnih optužbi.

(Telegraf.rs/"Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rt

    29. avgust 2013 | 11:29

    Jadno dete

  • badboy

    29. avgust 2013 | 11:04

    Dosadni su pa i drugi se razvode pa nikakva buka a ovi su kao da su adam i eva

  • Bili

    29. avgust 2013 | 11:26

    Ljudi resavaj te vase privatne probleme izmedju vas a ne u medijima !!! U cemu je stvar zar vas nije sramota visee? Gospode boze ovo stvarno nije normalno svadjati se preko novina!Gde vam je kultura i vaspitanje?Nije se sramota rastati ali ovo je je stvarno sramota!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA