Ketrin Zita Džons za svaku godinu braka dobija dva miliona dolara!

Glumica bi, ukoliko do zakonskog razvoda dođe, mogla da, osim 2 miliona po godini, sa Daglasom podeli i njegovih osam kuća i stanova, dok bi se usled njegovog neverstva "oparila" za još 12 miliona dolara

  • 4

Proslavljeni holivudski par Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas objavio je da se rastaje posle 13 godina braka na neko vreme, dok mediji spekulišu da su zapravo na korak pred razvodom. Ukoliko do toga dođe, gliumica će, prema predbračnom ugovoru, dobiti dva miliona dolara za svaku godinu provedenu sa glumcem u braku.

Par je vezu otpočeo još 1998. godine, dok je ugovor, po kome Ketrin dobija dva miliona dolara po godini, potpisan dve godine kasnije, pre samog venčanja, dok će slavni par deliti i Daglasovih osam kuća i stanova koje poseduje.

Ipak, to nije sve - zanosna glumica može da se "opari" za još 12 miliona dolara ukoliko se dokaže da je njen suprug bio neveran, budući da je on tražio "pauzu" od braka sa Ketrin, te su tako i krenule spekulacije o njegovom neverstvu.

S druge strane, američki mediji su kao razloge razlaza naveli neslaganje glumca i glumice, kako zbog njenog bipolarnog poremećaja, tako i zbog njegovog raka grla, koji je, kako sam ističe, dobio zbog oralnog seksa.

(J. J./dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    30. avgust 2013 | 08:09

    Vladimire, pa ona ima vise para od njega.pogledaj malo po netu koliko ko od njih zaradjuje

  • Vladimir Vukovic

    30. avgust 2013 | 01:05

    Klasicna SPONZORUSA. Sta drugo reci?

  • ZORICA - CA

    30. avgust 2013 | 03:00

    ...jos jedan primer gde veza prolece - jesen tesko mize da oostane !!! On mi nikada i nije bio medju mojim omiljenim glumcima ....a ina je lepota nad lepotama !!! Dobra zena , glumica , majka ...Nikada nije povezivana za nikakve skandale ...Jedino sto mi je zao je to sto sa njim nije uspela da ostvari zdravo potomstvo !!! Sin Dilan je dete sa specijalnim potrebama, autistican je .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA