FARMA: Mica Trofrtaljka nova gazdarica!

Pevačici je ukazana ova čast većinom glasova farmera, koji su se večeras uselili na imanje u Lisoviću

  • 5

Mica Trofrtaljka izabrana je za prvog gazdu petog serijala rijalitija "Farma". Ovu čast pružili su joj ostali učesnici šou-programa televizije "Pink", koji su večeras naselili imanje u Lisoviću.

Pre toga se Ognjen Amidžić obratio farmerima i napomenuo im da je on veza između njih i zadruge. Voditelj im je objasnio i pravila i šta izričito ne smeju da rade. Farmerima je dozvoljeno da puše električne cigare, dok standardne mogu da se isključivo zapale u kupatilu, gde mora da bude samo jedna osoba.

Ognjen je otkrio učesnicima i prvi zadatak pod nazivom "spavaonica". Svaki od farmera treba da napravi krevet od slame. Amidžić je istakao da učesnici rijalitija ne smeju ni pod razno da spavaju u izolaciji.

Prisutnima se obratio i vlasnik imanja Proka, koji im je prvo poželeo dobrodošlicu. On je naredio da svi moraju da pripreme svoje krevete i da srede slamu i napomenuo da dolazi sutra rano.

Kompletan izveštaj ulaska farmera na imanje možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr. dare

    2. septembar 2013 | 00:53

    Sad ce debili poceti da se provaljuju, a jos veci debili ce da drezde pred TV ekranima i da ne trepcuci satima posmatraju ove neandertalce i naravno da glasaju.

  • Nebitno

    2. septembar 2013 | 08:55

    A zasto ti onda citas I komentarises ako je za debile? Ko hoce ima pravo da gleda sto zeli, ko nece, pa brate okrenite program I ne citajte clanke!

  • James

    2. septembar 2013 | 08:18

    Kakvo zaglupljivanje naroda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA