Miki Đuričić s Farme vodi emisiju na Prvoj

Budući da je Miki ušao na imanje u Lisoviću, a najavljen je kao voditelj emisije "Moja velika svadba", koja u utorak počinje da se prikazuje na TV "Prva", ostaje nejasno kako će ispunjavati poslovne obaveze

  • 5

Voditelj Miki Đuričić ušao je u novu sezonu rijalitija "Farma" koja se prikazuje na TV "Pink". Ipak, Miki je voditelj nove sezone emisije "Moja velika svadba", koja od sutra počinje da se emituje na TV "Prva".

Budući da Đuričić ne može u isto vreme da bude na dva mesta, gotovo je izvesno da je ceo serijal "Svadbe" snimljen unapred, a da se emisije prikazuju sa nekoliko meseci zakašnjenja.

Miki je ušao na imanje kao tajni farmer i sa ostalim kolegama će boraviti u Lisoviću. Međutim, pošto ova sezona rijalitija traje četiri meseca, Miki kao i svaki farmer ima šansu da ostane do samog kraja, a možda i pobedi.

Na sajtu "Prve" najavljeno je da emisija "Moja velika svadba" počinje sa prikazivanjem u utorak, 3. septembra, a voditelji su Irena Spasić i Miki Đuričić. Budući da smo od PR-a "Prve" dobili neodređen odgovor da Mikijevo prisustvo na imanju neće remetiti prikazivanje "Svadbe", gotovo je izvesno da je ceo serijal snimljen unapred.

U tom slučaju, epizode rijaltija se prikazuju sa nekoliko meseci zakašnjenja. Ili će Miki voditi emisiju na "Prvoj" sa imanja u Lisoviću?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA