SREDNJAK: Simonida ismeva Gocu Tržan pred bivšim mužem! (VIDEO)

Internet senzacija Simonida već se opustila na "Farmi", te je pred Gocinim bivšim počela da karikira pevačicino ponašanje, uz koje joj je "izleteo" srednji prst više puta, dok je on na to uzvratio osmehom i aplauzom

  • 9

Nova učesnica "Farme" Simonida Arčević svoje pevačko, ali i glumačko umeće pokazala je imitirajući nastup Goce Tržan, te je, kao i pevačica, tokom izvođenja pesme "Voleo si skota", pokazala srednji prst, i to nekoliko puta, dok joj je na njeno raskalašno ponašanje Gocin bivši suprug Ivan sa osmehom aplaudirao.

Simonida je u jednom trenutku počela da peva Gocinu pesmu, za koju se spekulisalo da je posvećena njenom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, i uz  energično "mešanje" oponašala plavokosu pevačicu, a zatim, kao i ona, pokazala srednji prst, dok je Ivan sve to dočekao uz osmeh i aplauz.

Ona je i tokom dana animirala ukućane, te je još jednom opravdala pažnju koju je pridobila svojim spotom i velikim hitom "Hopa-cupa", i za sve "farmere" otplesala svoju mini-koreografiju i uveselila prisutne.

Premotajte video na 28:20 minut:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    2. septembar 2013 | 23:10

    Dal je bre moguce da se ovo desava,toliko smo mentalno dotakli dno dna kao nacija da vise nema kud kad se ovakve gluposti pustaju po televiziji...strasno

  • ЈЕЗДА

    3. septembar 2013 | 01:07

    Ljudi!!! Provalio sam foru!!! Pa Simonida je Boki 13!!!хахахаха

  • Lily

    2. septembar 2013 | 22:37

    Obe su mi odvratne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA