PRONAĐITE RAZLIKU: Upoznajte dvojnicu Lejdi Gage! (FOTO) (VIDEO)

Imitatroka kontroverzne pevačice Dona Meri do sada je potrošila sumu od 70.000 evra na kostime, perike, štikle i plesače, kako bi na svojim nastupima što vernije iskopirala pop divu

  • 5

Mlada Britanka i pevačica Dona Mari Trego pre tri godine počela je da na nastupima imitira pop divu Lejdi Gagu, kopirajući sve njene provokarivne kostime i performanse, i za to zadovoljstvo potrošila je čak 70.000 evra, dok je mnogi danas, kada dođu na njen nastup, zapravo i ne razlikuju od Gage.

Ona se prvi put u autfitu kontroverzne Lejdi pojavila 2010. godine, kada je imala svega šest ekstravagantnih haljina, koje je sama napravila, da bi sav zarađeni novac ulagala u nove štikle, haljine, trikoe, perike i plesače i sada se može pohvaliti sa 40 do detalja osmišljenih Gaginih kostima.

Velika sličnost i uložen trud rezultirali su da za njene energične nastupe zavlada veliko interesovanje, a po koncertu Dona zaradi i do nekoliko hiljada evra, koje ponovo ulaže u performans.

- Na početku nisam shvatala koliko ću vremena i truda morati da uložim u ovo. Imitatora Lejdi Gage ima mnogo i konkurencija je jaka. Mogla bih da uložim novac u kupovinu kuće, ali umesto toga, sve što zaradim ulažem u novu garderobu - ispričala je pevačica za "Dejlimejl".

- To je mnogo teže od uloge Elvisovog imitatora. On sigurno neće izbaciti novu pesmu, a Lejdi Gaga stalno radi nešto novo i teško je ići u korak sa njom - iskrena je bila mlada Britanka.

(J. J./Dailymail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA