Adrijana Lima se postidela što je nevinost izgubila sa 27 godina! (VIDEO)

Najpoznatija srpska snajka, iako se slika u donjem vešu i ima dvoje dece, i dalje pocrveni kada se spomene njen "prvi put", za koji je, kako kaže, čekala da sa pravim muškarcem stane pred oltar

  • 20

Kraljica modnih pista i srpska snajka Adrijana Lima odavno je javnosti otvoreno iznela da je nevinost izbubila tek u 27. godini, kada se venčala sa Markom Jarićem, međutim, ona se i dalje stidi da o tome priča.

Fatalna crnka se ne libi da provokativno šeta modnim pistama, pozira u toplesu pred objektivima najpoznatijih fotografa, i uprkos tome što ima dve ćerke, ona ipak pocrveni kada se spomene njena nevinost.

Naime, manekenka je u jednoj emisiji priznala da se trese od neprijatnosti kada je voditelj spomenuo njen "prvi put", na opšte iznenađenje publike, te je ostalo diskutabilno da li je Adrijana zapravo odbila da o tome priča zbog stida, ili tu možda i nije sve onako kako je ranije predstavila javnosti, s obzirom na to da ni Jarić svojevremeno njenu priču o nevinosti do braka nije izričito potvrdio.

Ona je, nakon stidljivog osmeha, prešla na priču o svom predivnom suprugu i tome koliko se dobro slažu u braku.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MRZOVOLJNI SOKO

    10. septembar 2013 | 13:03

    bogu hvala.da procita ova danasnja omladina i nesto normalno ....jos veca vaznost i znacaj poruke je to sto je andrijana jedna od najljepsih zena svijeta...opustite se cure za sve se ima kad

  • Duško

    10. septembar 2013 | 14:04

    To treba da ti bude u ponos i sa tim treba da se dičiš i hvališ! Svaka ti čast!

  • jelena

    10. septembar 2013 | 18:48

    Ne znam šta je tu čudno. Ja sam sa 26 izgubila nevinost. Jednostavno postoje devojke koje ne mogu da spavaju sa bilo kim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA