Izabrane 24 najlepše devojke Srbije! (FOTO)

Članovi žirija su bili Vesna Jugović, Uroš Ćertić, Sindi, Dr. Filgud, Ivan Gavrilović, glumica Rada Đuričin, Daria Stanojević i mnogi drugi

  • 7

U petak, 13. septembra održana je žurka povodom izbora finalistkinja za mis Srbije koje će se održati 15. oktobra. 24 najlepše Srpkinje takmičiće se za ovu prestižnu titulu, koja pored lente nosi i visoko obrazovanje u vidu R&B koledža. Žurki je prisustvovao veliki broj poznatih.

Budući da je Srbija zemlja najlepših devojaka, žiri je imao posebno težak zadatak. Na čelu sa predsednicom kompanije Miss YU Vesnom Jugović, Sindi, Uroš Ćertić, Dr. Filgud, Ivan Gavrilović, Rada Đuričin, Darija Stanojević i mnogi drugi, izabrali su 24 finalistkinje.

Promovisani su i zvanični kreatori ovogodišnjeg izbora, Marija Šabić i Peđa Nerić i oficijalni dizajner nakita Ljubomir Žakula.

Vesna Jugović je iskoristila priliku da se zahvali novinarima na medijskoj podršci koju pružaju aktuelnoj Mis Srbije Aleksandri Doknić koja se nalazi u Indoneziji, na takmičenju za Mis sveta.

-Naša Aleksandra Doknić vodi na internet glasanju sa više od 70.000 dobijenih glasova. Može se glasati 15 puta dnevno preko aplikacije koja se instalira na mobilne telefone. Devojka koja do 28. septembra bude osvojila najviše internet glasova direktno ulazi u Top 10- rekla je predsednica

Finalistkinje ovogodišnjeg izbora će do finalne večeri zajedno sa stručnim timom i novinarima imati trideset dana priprema tokom kojih će se snimati video spotovi i bukovi.

Imaće i svojevrsnu školu lepote i ubrzanog obrazovanja u mnogim domenima: koreografije, stila, frizure, šminkanja, bontona, retorike, scenskog pokreta, joge, jezika, svetske i nacionalne istorije, medijske komunikacije i osnova PR-a.

Finale Izbora za mis Srbije biće održano 15. oktobra.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novi Sad

    15. septembar 2013 | 10:19

    Za pola sata setnje po gradu skupio bih 20 lepsih devojaka.

  • Smjesno

    15. septembar 2013 | 11:08

    Sindi nekog da bira, propast!

  • Makarije

    15. septembar 2013 | 12:06

    Sačuvaj biže kakva ekipa, sve hoštapleri i probisveti, ova matora osvedočena k..va, jadne devojke, šta ih čeka posle, ovo je za policiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA