FARMA: Edin izvodio striptiz, Divna Karleuša pevala Cecinu pesmu! (VIDEO)

U igri izazova najviše simpatija pokupio je Edin koji je damama priuštio pogled na njegovo zategnuto i seksi telo, dok je Divna pevala pesmu najveće suparnice svoje ćerke

  • 3

Kreativni farmeri su tokom noći samoincijativno započeli igru izazova i tom prilikom priuštili gledaocima pravu poslasticu. Naime, Edin Škorić zadao je Divni Karleuši da otpeva Cecinu pesmu, što je ona na oduševljenje prisutnih uradila, a zatim je naredila Edinu da izvede striptiz, a devojke su bukvalno balavile na odbojkaševo zategnuto telo.

Nešto posle ponoći farmeri su se okupili i odlučili da se malo vesele. Prvo je Romana vodila Zoricu Marković na povocu kao psa, da bi maneken Boris Stamenković potom lajao oko kuće.

Nakon toga, usledio je pravi hit! Edin Škorič zadao je majci Jelene Karleuše da otpeva neku Cecinu pesmu, što je ona i uradila, a potom mu se "osvetila" tako što mu je naredila da izvede striptiz pred svim farmerima i farmerkama.

Edin je to oduševljeno prihvatio, ali je odlučio da ne skida pantalone. Ipak, komentar devojaka je bio da Škorić ima seksi telo na kojem bi mu pozavideli mnogi mlađi muškarci.

Nakon toga, bivši odbojkaš je morao da muva babu na slici u dnevnoj sobi, a farmeri su pali u trans od smeha. Jasno je zašto celu noć nisu spavali, a neke devojke su duboko u noć nastavile da komentarišu telo zgodnog farmera Edina.

Pogledajte kako Romana šeta Zoricu kao psa i Borisa kako laje oko kuće od 28.30:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA