DI DŽEJ OMNIA: Učiniću Wonderland nezaboravnim

Prvi hedlajner Serbia Wonderland Festivala di džej Omnia najavio je žurku punu pozitivne energije i dobre zabave

  • 0

Mladi ukrajinski di-džej Evgeni Smirnov, poznatiji pod pseudonimom Omnia, prvi je hedlajner Serbia Wonderland Festivala koji se 12.oktobra održava u KPGT-u, a ovo će biti i njegovo prvo gostovanje u Beogradu.

 

Ipak, kao jedan od trenutno najpopularnijih di-džejeva iz Armadine postave, dobro je poznat beogradskim trenserima. Otkrio nam je da mu od ovdašnjih fanova redovno stižu pozitivne poruke, a uoči nastupa na Wonderland-u i on je njima uputio nekoliko...

 

 Da li ste nekada bili u Srbiji?

 

- Nažalost, nisam još uvek. Zbog toga sam veoma srećan što ću debitovati na Serbia Wonderland festivalu.

 

 Imate mnogo fanova ovde, da li to znate?

 

- Da! To je neverovatno. Stiže mi puno poruka na Fejsbuku i Tviteru sa pitanjem: "Kada ćeš doći u Srbiju?!" Tako da sam srećan što ću konačno to ostvariti.

 

 Šta mislite o ideji Serbia Wonderland festivala, i šta očekujete kao hedlajner festivala?

 

- Potrudiću se da učinim sve što je u mojoj moći da upamtite tu noć zauvek! Nadam se da će ova žurka biti puna pozitivne energije i sreće.

 

 

 Ko je bio vaš idol? Uticaji?

 

- Na moj rad su uticali različiti muzički žanrovi, tako da ne mogu da izdvojim jednog idola. Ja jednostavno volim da slušam i inspirišem se muzikom koja mi se sviđa, nezavisno od toga ko je autor ili kom žanru pripada. Naprosto razlikujem muziku na osnovu toga da li mi se sviđa ili ne i ne pokušavam da nađem nikakvo dublje značenje u tome.

 

 Koja vam je najbolja žurka u životu i gde?

 

- Svaka žurka je drugačija! Zaista sam imao sreću da su gotovo svi događaji u kojima sam učestvovao bili neverovatni! Ipak, nastupi na ASOT 550 u Kijevu i ASOT 600 u Den Bošu zauzimaju posebno mesto u mojoj karijeri!

 

 Sigurno ste veoma zauzeti ovih dana? Gde idete posle Beograda?

 

- Da, tako je! Ali stvarno sam srećan što putujem širom sveta I delim svoju muziku sa fanovima! Posle Beograda učestvujem na Grotesque Indoor festivalu u Holandiji i Trancemission festivalima u Rusiji, ali tu su i mnoge druge destinacije...

 

  Šta najviše želite za buduće nastupe?

 

- Samo želim da nastavim da gledam nasmejana lica na podijumima za igru i da se povezujem sa publikom preko svoje muzike.

 

 Koji je najbolji festival po vašem mišljenju?

 

- Svaki festival ima neka svoja obeležja. Ali što se tiče prethodne godine, mogao bih da istaknem Global Gathering festivale u Ukrajini i Velikoj Britaniji, kao i Ultra Music festival u Argentini. To su bili zaista nezaboravni festivali!

 

 Da li ima nešto što biste poručili vašim fanovima u Srbiji?

 

- Da! Želim da kažem da mi je velika čast što ću posetiti vaš grad i videti vas na podijumu za igru! Stvarno jedva čekam da debitujem u Beogradu.

 

Karte za Serbia Wondrland festival su skoro rasprodate i mogu se kupiti po promotivnoj ceni od 890 dinara u prostorijama Jungle Tribe ili na prodajnim mestima Eventtima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA