SPEKTAKL: Stefanovski i Urban gosti na Džibonijevom koncertu u "Areni"!

S popularnim hrvatskim muzičarem će 25. oktobra nastupiti i Londonski gospel hor i Maja Azucena, kao i još nekoliko gostiju koji će biti iznenađenje za publiku

  • 0

SPREMITE SE ZA LUDNICU! Zlatan Stipišić Džiboni koji će 25. oktobra nastupiti u "Kombank Areni", sprema pravi spektakl na svom prvom koncertu u Beogradu, a po rečima organizatora, interesovanje publike je ogromno i izvesno je da će karte biti rasprodate!

Prema najavama, uz vrhunsku produkciju, Džiboni će u "Areni" imati veoma zanimljive goste među kojima se nalaze i Vlatko Stefanovski, koji često svira sa splitskim kantautorom, popularni zagrebački umetnik Damir Urban, a posebna poslastica za publiku će biti i pojavljivanje Londonskog gospel hora, koji je nastupao sa zvezdama kao što su "Depeche Mode", Pol Makartni, Džordž Majkl i Elton Džon. Takođe, sa Džibonijem će na sceni biti i njegova stara saradnica, sjajna pevačica Maja Azucena.

Ali ovde se spisak iznenađenja ne završava, a imena još nekoliko gostiju se čuvaju u tajnosti. Inače, Stipišić će u Beogradu izvesti numere s novog albuma "20th Century Man", koji je objavio na engleskom jeziku, kao i velike hitove koji su obeležili njegovu karijeru.

Ulaznice po ceni od 2.190 do 9.990 dinara se prodaju u "Gigstix" prodavnicima, "Corner šopovima", prodajnim mestima "Eventima" i na blagajni "Arene", a organizatori kažu da, iako je do Džibonijevog koncerta ostalo skoro mesec dana, sada je već sasvim izvesno da će se za ovaj koncert tražiti karta više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA