DIVNA ODREDILA: Sluge Šeki i Kaća Grujić, pevač pobesneo!

"Nisam ovo očekivao, ali drago mi je što me je izabrala, jer smo juče dobili zadatak da odredimo ko je dvoličan, a Divna je upravo pokazala da je dvolična", odbrusio je Šeki, dok je Karleuša naglašavala da su njih dvoje povrh svega prijatelji

  • 2

Ovonedeljna gazdarica Divna Karleuša izbrala je ko će narednih sedam dana rmbačiti na imanju i spavati u štali, a selekciju je napravila, kako kaže, nasuprot rijaliti-logici, te je iz ove kazne izostavila svoje neprijatelje na "Farmi" i za sluge postavila pevača Šekija Turkovića i zvezdu "Granda" Katarinu Grujić.

Pevač nije sakrio da mu ova uloga nimalo nije legla, te je odmah počeo da negoduje i vređa Divnu.

- Nisam ovo očekivao, ali drago mi je što me je izabrala, jer smo juče dobili zadatak da odredimo ko je dvoličan, a Divna je upravo pokazala da je dvolična - odbrusio je Šeki, dok je Karleuša naglašavala da su njih dvoje povrh svega prijatelji.

- Nismo mi nikakvi prijatelji, a ti si dvolična - uvređeno je nastavio Turković.

S druge strane, Katarina Grujić, koja je nedavno izjavila da misli da je najbolja "riba" u Srbiji, nije se žalila na svoj novi zadatak, iako postoji šansa da kao jedna od sluguabude nominovana za izbacivanje.

- Svi ćemo biti sluge, drago mi je da sam Divni sluga, jer sam dobra sa njom - rekla je pevačica.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA