JOVANA I DANIJEL POSLE SVADBE: Nije bilo seksa, brojali smo pare!

"Ma kakav crni seks pored toliko koverata! Prvu bračnu noć nismo imali jer smo je proveli sa prijateljima do jutra. Sve je proteklo baš kako smo zamislili", rekao je Alibabić

  • 15

Novopečeni mladenci Jovana Nikolić i Danijel Alibabić nedavno su stali na ludi kamen, a prvu bračnu noć proveli su bez tradicionalnog vođenja ljubavi, tačnije u prebiranju poklona i prebrojavanju novca koji su doneli svatovi.

Par se upoznao na "Farmi" gde se od samog starta romanse nije libio da uživa u strastima veze pred kamerama, te je bilo očekivano da prve bračne noći mladenci, kako i dolikuje, završe u krevetu. Međutim, imali su drugačije planove.

- Ma kakav crni seks pored toliko koverata! Prvu bračnu noć nismo imali jer smo je proveli sa prijateljima do jutra - rekao je Danijel za "Naše novine" i izneo još koji detalj sa svadbe.

- Pošto je bilo oko 400 zvanica, nismo baš stigli da se provedemo na sopstvenom venčanju jer smo se maksimalno trudili da se posvetimo svakom gostu. Sve je proteklo baš kako smo zamislili, tek sad nas stiže umor - rekao je pevač, koji svoje kofere, zajedno sa misicom pakuje jer se sele za Beograd.

- Gore smo za koji dan, a zbog obaveza ćemo tek 13. oktobra na medeni mesec - kaže Alibabić.

(J. J./Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    2. oktobar 2013 | 01:56

    A jadni vi, kada je prva bracna noc, pocela u prebrojanju novaca i poklona, a bez ljubavi, pa sta ocekujete u buducnosti.....

  • Ivana

    2. oktobar 2013 | 06:47

    Pa normalno dvoje ljudi,nisu imali vremena za emocije kao babuskara Rakocevic koja se Boze odmah ranom zorom pohvalila kako joj je lepo i nezaboravno bilo.Nije je stid o takvim stvarima da prica ona koja njemu baba moze biti i kojoj a inace nikom nedolikuje da prica intimne stvari javno, dosta nam se vrti pred kamerama u minicu kao ne izivljena d*olja...sramota ziva bolje nek se ugleda na ovo dvoje i ona i onaj njen smokljan. Divan,normalan,zaljubljen par,s potencijalom da imaju potomke i da budu srecni bioloski i teoretski i vise godina....a da li su brojali novac i da jesu imali su sta VR moze samo da si dupe grize sto ona ustvari nije imala sta....kakva svadba takvi i pokloni...

  • Ana

    2. oktobar 2013 | 02:52

    Srecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA