MUKA JE NATERALA: Goga Sekulić mora da peva da bi preživela!

"Prolazim kroz najteži životni period, nije mi lako, ali moram da počnem da radim. Večeras se u Zagrebu vraćam svom poslu", rekla je pevačica, koja će u oktobru nastupati širom Hrvatske i Crne Gore

  • 12

Težak emotivni period usled bolesti i gubitka supruga Igora Ramovića odrazio se i na finansijsku situaciju pevačice Goge Sekulić, te je primorana da, nakon samo pet meseci pauze, koliko je prošlo od kada se biznismen razboleo, nastupa kako bi zaradila za život.

Pevačica je, nakon što ju je svekrva izbacila iz stana u kojem je živela s pokojnim suprugom, zbog teške finansijske situacije morala da počne da radi, kako bi mogla da isplati dugove i sebi obezbedi pristojan život, piše "Kurir". Njen prvi nastup biće večeras u jednom zagrebačkom klubu, a uskoro će početi da nastupa i po Crnoj Gori.

- Prolazim kroz najteži životni period, nije mi lako, ali moram da počnem da radim. Večeras se u Zagrebu vraćam svom poslu. Članovi moje porodice i brojni prijatelji su uvek uz mene, pa tako i sada, pružaju mi podršku, koja mi mnogo znači. Oni mi dosta pomažu u ovim trenucima. Takođe, uz mene su i moji obožavaoci, koji mi daju snagu da se borim i nastavim dalje - rekla je Sekulićeva, koja će ovog meseca imati čak deset gostovanja po diskotekama širom Hrvatske.

Pevačica je nakon samo tri meseca od smrti Igora prionula na posao, te će, pored redovnih nastupa, raditi i na novom albumu, koji će, po svemu sudeći, biti autobiografski. Sa njom će raditi kompozitor i aranžer Damir Handanović i dugogodišnja saradnica Marina Tucaković, koja će Sekulićkin bol i sve ono kroz šta je prošla pretočiti u nove pesme.

(J. J./Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    3. oktobar 2013 | 13:51

    Zamisli molim te, mora da radi da bi zaradila. Pa gde to jos ima?

  • Ja

    3. oktobar 2013 | 19:44

    De ljudi malo zakocite...to je posao ko i svaki drugi... Isto ko sto bi seljaci koji znaju samo da pljuju o drugima nakon vec 40 dana otisli kopat njivu tako i ova zena mora da radi...a to stojenjena profesija muzika sta ce,hocel sjedit kuci gladna i bez struje ili cete joj vi kao dobrocinitelji sve platiti...ma dajte molim vas,mnogo ste losi ljudi.... Nije ni cudo sto Srbija propada i nazaduje....

  • Sarah

    3. oktobar 2013 | 13:48

    Ha ha ucviljena udovica. Sta uopste pisete ovakve gluposti da narod cita. To je primjer za sramotu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA