FARMOVIZIJA: Boris, Kaća i Aki pobedili i doneli najviše prihoda maloj Lani! (FOTO)

Farmeri su spremili zanimljive performanse, a publika je bila oduševljena Jeleninom i Čupinom izvedbom Brenine pesme "Šeki, Šeki", dok su Katarina i Boris pobrali aplauze za ljubav između seljaka i novokomponovane bogatašice

  • 2

Završeno je specijalno veče "Farmovizija" u kojem su farmeri dali sve od sebe da skupe što više novca za pomoć šestogodišnjoj Lani Nikolić, kojoj je neophodna transplantacija koštane srži! Svi ukućani su bili podeljeni u pet grupa, a pobedili su Aki, Boris, Kaća, mis Svetlana i Sloba Đurković.

U prvoj grupi se takmiče Edin Škorić, Jelena Jovanović, Igor Starović, Marko i Ivan Marinković koji su glumili produkciju "Farme" i takmičare koji dolaze na kasting za rijaliti. Da pobedi prva grupa, pošaljite broj 1 na 7007, sav prihod ide za lečenje male Lane Nikolić!

Drugi tim čine Miki Đuričić, Džidža Stojković, Marko Vanila, Romana Panić i Lepi Mića. Oni su pevali pesmicu, sve vreme ponavljajući "Od Dunava, do Save, od Save, do Dunava". Ukoliko želite da druga grupa pobedi, pošaljite 2 na 7007.

Kao treća grupacija nastupili su Zorica Marković, Jelena Golubović, Čupo Kalač, Šeki Turković i Vajs Ova grupa pobrala je najviše aplauza, a tome je doprinela Jelena koja se skidala u korset, ljubila sa Čupom, a svi su imali performans dok su pevali Breninu pesmu "Šeki, Šeki".

Nakon završetka pesme, usledio je poljubac dvoje farmera, što je izazvalo aplauz u Areni.

U četvrtoj grupi su Simonida, Divna Karleuša, Zi Zu, Sara i Suzana Perović, a devojke su izvele koreografiju uz, čini se, Karleušinu pesmu. Suzana je pevala, a ostale farmerke su igrale sa šarenim perikama na glavi. Ukoliko želite da podržite ovu grupu, pošaljite broj 4 na 7007!

Poslednju grupu čine Sloba Đurković, Aki, Boris, Katarina Grujić i mis Svetlana, koji su glumili seljake i novokomponovane bogatašice, te razmirice u ljubavi između jedne bogatašice i seljaka iz Lisovića. Da podržite ovu grupu, pošaljite broj 5 na 7007!

U Areni se nalaze i bivši farmeri, Aleksandar Jovanović, Natalija Trik Fx, reper Ša, Goca Bjelica, Baki B3, Seksi Sandra, Blek Panters.

Televizija "Pink", produkcija rijalitija "Farma" i portal "Telegraf" zahvaljuju se gledaocima na humanosti što su u velikom broju podržali lečenje male Lane Nikolić!

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr. dare

    6. oktobar 2013 | 00:36

    Lep gest, ali su ipak kreteni.

  • Seka

    6. oktobar 2013 | 01:13

    Samo da ovoj maloj princezi Lani bude bolje i da se izleci....dusa moja kako je slatka...srecno Lana!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA