MILAN POPOVIĆ: Severina pljuje po Srbiji! (FOTO)

- Upornim potenciranjem priče o otmici deteta, Severina i njen tim su iskazali svoje stavove o Srbiji kao neuređenoj zemlji u kojoj vlada potpuni haos, nepoštovanje bilo kakvih zakona, pravnih i legitimnih sredstava - kaže PR služba srpskog biznismena

  • 17

Nakon što je Severina optužila Milana da je falsifikovao srpski pasoš i planirao otmicu sina Aleksandra, oglasila se i PR služba srpskog biznismena koja navoda da su takve tvrdnje potpuna besmislica, te da Severina ovim pokušava da pljune na Srbiju, ističući da u našoj zemlji ne postoje zakoni.

- Tvrdnje Tomice Petrovića izrečene u ime Severine Vučković "Večernjem listu" kako je Milan Popović planirao da izvrši otmicu sopstvenog sina, da je detetov pasoš napravljen nelegalno, kao i dovođenje u pitanje ispravnosti, odnosno validnosti putne isprave, jasno pokazuju stav Vučkovićeve i njenog menadžera o državi Srbiji, ovdašnjim zakonima i insitucijama - piše u saopštenju PR službe koja dodaje da Severina time pljuje direktno na naše vlasti.

- Uporno potenciranje priče o otmici deteta, odnosno teorije da Milan Popović ima nameru da svog sina odvede u Srbiju i više ga ne vrati majci u Hrvatsku, jasno govore o stavu Vučkovićeve prema Srbiji, koju na ovaj način tretira kao zemlju u kojoj vlada potpuno bezakonje, u kojoj ne funkcionišu nikakve poluge vlasti niti državne institucije i koja predstavlja crnu rupu na planeti u koju je moguće odvesti dete i ne vratiti ga - kaže portparol Milana.

- Ovim tvrdnjama Severina i njen tim su iskazali svoje stavove o Srbiji kao neuređenoj zemlji u kojoj vlada potpuni haos, nepoštovanje bilo kakvih zakona, pravnih i legitimnih sredstava, kao i nepostojanje međunarodne saradnje sa državom Hrvatskom - saopšteno je iz službe Milana Popovića.

PR tim je takođe podsetio na činjenicu da je Severina lično potpisala dokumenta za izdavanje pasoša malom Aleksandru, te da je Milan i ranije dovodio Aleksandra u našu zemlju i uredno ga vraćao majci u dogovorenom roku.

Takođe, kako saznaje "Blic", u Policijskoj upravi u Pančevu, koja je izdala pasoš za Severininog i Milanovog sina, kažu da se lagalnost putne isprave ne dovodi u pitanje.

- Putna isprava Aleksandra Popovića je izdata po svim važećim propisima Republike Srbije - izjavio je Jovica Antonić, samostalni policijski inspektor Policijske uprave Pančevo.

(A. Č./ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cempa

    6. oktobar 2013 | 10:56

    Ko te tero da zenis ku**u

  • kolumbo

    6. oktobar 2013 | 10:49

    Imala je od koga i da vidi i da cuje. Puna Srbija pljuvača. Jedina razlika je sto ona ima svoju domovinu, a ovdasnji pljuvaci pljuju po svojoj, najcesce i jedinoj. Zasto bi nas neko poštovao, ako mi sami sebe ne poštujemo?

  • damir

    6. oktobar 2013 | 11:23

    A zna kad treba da dodje, da odrzi koncert kad joj zatrebaju pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA