SEKS NA FARMI: Jelena i Čupo spavali u Šekijevom krevetu! (FOTO)

Golupčići su, prema rečima Zorice i Starovića, stenjali, mazili se i ljubili u krevetu farmera koji je u izolaciji

  • 4

Jelena Golubović i Čupo Kalač izgleda da su konačno imali seks u krevetu Šekija Turkovića, koji je u izolaciji. Naime, Igor Starović čuo je stenjanje, groktanje i nežne reči na mestu gde su se njih dvoje ljubili i mazili, a Zorica kaže da je videla Jelenu kako je zajapurena izletela iz sobe i otišla u kupatilo.

Jelena i Čupo su legli u krevet Šekija Turkovića, a onda su počeli svoju ljubavnu akciju. Mazili su se, ljubili, a po rečima ostalih farmera, imali i seks. Iako je Čupo rekao da to nije istina, Zorica je ubeđena da jeste, jer je Jelena nakon akcije, iskočila iz kreveta i otišla u kupatilo da se sredi.

Takođe, golupčiće je čuo Igor Starović, koji je rekao da su bili prilično glasni.

Izgleda da je Čupo oprostio Jeleni što ga je polila vrelom kafom po licu i svojski se potrudio da svojoj dragoj priušti pravu uživanciju u krevetu.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    6. oktobar 2013 | 15:46

    Гриктање је најадекватнији израз за фарму и наравно становнике фарме. Мада могу и да мучу, њачу, њиште... А племенитим домаћим животињама да плате ауторска права за кориштење...

  • nina122

    6. oktobar 2013 | 21:02

    Jutros sam na Pink tv gledala jednu emisiju o selu na planini, prirodi, i vjerujte da mi se mozak tako nauzivao i relaksirao. Osjetila sam veliku nostalgiju. Oci mi se ozarile suzama... Kome treba Farma? Koga ona relaxira? Doduse tolike psovke i svadje su pencilin za hipertenziju. Vrag da nosi i farmu i ove budale na njoj

  • luky

    6. oktobar 2013 | 22:20

    koliko nisi gadljiv od nula do čupo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA