TEREZA KESOVIJA: Srbima sam oprostila, preselila bih se u Beograd!

- Obožavam srpski kajmak. Prvi put kad sam počela da dolazim u Srbiju, taj proizvod sam nesebično zavolela. Srpski kajmak je najbolji na svetu, užički je bez konkurencije - kaže hrvatska pevačica

  • 46

Tereza Kesovija je izgleda zaboravila svoje izjave da nikada neće pevati četnicima i da njena noga nikada neće kročiti u Srbiju, i uoči koncerta koji će 10. oktobra održati u "Domu sindikata", za "Naše novine" je izjavila da je vreme mržnje prema srpskom narodu iza nje, da je za sve kriva politika, kao i da obožava Beograd u koji, kako tvrdi, ne dolazi samo zbog para!

Hrvatska pevačica, kojoj će ovo biti peti nastup u Srbiji u poslednje dve i po godine (u januaru 2011. je pevala u Novom Sadu i Beogradu, u maju iste godine u Somboru a u maju 2012. je u Centru "Sava" nastupila sa Gabi Novak i Meri Cetinić, prim. nov.), sasvim je promenila priču. Da podsetimo, ona je za "Slobodnu Dalmaciju" svojevremeno izjavila: "Ja, koja sam zbog rata morala sve nadoknađivati, imam i te kako dobre razloge da nikad ne nastupim u Srbiji', dok je za magazin "Global" ispričala da "nema nameru da peva četnicima koji su joj otuđili klavir". Ovu su samo neke od Terezinih izjava o Srbima, a zanimljivo je da je ona pre nego što je, takođe, došla u Srbiju, bila jedna od najglasnijih u osudi hrvatskih kolega koji su održali koncerte u Beogradu.

Sada, za sve krivi politiku i objašnjava da u srpsku prestonicu dolazi čistog srca.

- Politika se sama uvukla u moj život, ali nisam gledala očima političara. Politika je najveća kurva. Treba da budeš najveći žongler, da budeš i ono i pošten, ali to je teško. Politika je lažna i neiskrena, tu svi gledaju svoj interes - priča Tereza i demantuje da u Srbiju dolazi samo zbog para, iako je u decembru prošle godine baš to izjavila za hrvatske medije.

- To je glupo, smešno i tragično. Da sam htela, vulgarno rečeno, da uzmem lovu, onda je trebalo da dođem mnogo ranije kad su mi se nudile svote od kojih mi se vrtelo u glavi. Odbijala sam jer mi je to bilo nemoralno. Nisam na prodaju, kada sam osetila da dolazim čistog srca - to sam i učinila. Dajem celu sebe, a dovoljno sam pretrpela gubitak svega, sin me je izdržavao, a životarila sam po tuđim krovovima. Tim više sam bila srećna što sam odlučila da dođem i oprostim sve. Preselila bih se u Beograd jer to je grad gde čovek zaista može da živi. Obožavam srpski kajmak. Prvi put kad sam počela da dolazim u Srbiju, taj proizvod sam nesebično zavolela. Kajmak imaju i Zagorci i Slovenci, ali srpski je najbolji na svetu, užički je bez konkurencije - zaključila je Tereza Kesovija.

(Telegraf.rs/izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivojin

    7. oktobar 2013 | 13:06

    Neznam sta je ona nama Srbima oprostila???? Klavir???? ne kapiram, da li se pitala da li su Srbi njoj oprostili ???? MIslim da njoj treba zabraniti ulaz u Srbiju " Persona non grato". Pevaj tvojima u Splitu nemoj nama, a nase promotere kazniti velikim novcanim kaznama sto pokusavaju da dovedu ovu bagru. Neka jede njen kajmak u Hrvatskoj , nemam nista protiv Hrvata ali postenih i koji se nisu eksponirali kao Kesovija i Dragojevic , a sada para nema u Hrvatskoj niko ih nece pa Srbija luda zemlja dobro dosla ... Aman politicari udarite zabranu , kome da prastamo vise , a nase pevace bi odmah od granice sproveli na saslusanje - govor mrznje , jel da? Pozdrav

  • aplio

    7. oktobar 2013 | 13:07

    Ko tebe pita da li si oprostila,mi tebi nismo!

  • McGyver

    7. oktobar 2013 | 12:48

    Nek ostane tamo gde je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA