FARMERI U PANICI: Nova gazdarica je Jelena Golubović!

"Čupu postavljam za svog portparola i on ne sme ništa da radi sem da organizuje posao. Zorice, ti nećeš ništa da radiš, a Romana će da organizuje žene u kuhinji", rekla je tek postavljena glava imanja

  • 5

Nakon što je napustila imanje, pevačica Zuzi Zu za ovonedeljnog gazdu imanja postavila je nikod drugog do najomraženiju farmerku Jelenu Golubović, na šta su ukućani ostali šokirani!

Rediteljka je istog momenta počela da komanduje i za svoju desnu ruku postavila svog ljubljenog Čupu, dok je Romani dodelila zadatak da organizuje žene u kuhinji.

- Čupu postavljam za svog portparola i on ne sme ništa da radi sem da organizuje posao. Zorice, ti nećeš ništa da radiš, kao ni Romana, ona će samo da organizuje žene u kuhinji - naredila je gazdarica, dok su farmeri prevrtali očima, a Divna dodala da je na poštedi jer prima injekcije.

Farmerima narednih sedam dana neće pasti lako, a budući da sa Jelenom malo ko uspeva da uspostavi pristojnu komunikaciju, očekuje se pravi haos pri isupunjavanju zadataka i naredbi glumice.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidoslav

    7. oktobar 2013 | 15:23

    Jedina najkolovanija osoba na farmi. Navijamo za Jelenu Golubic. Do pobjede.

  • Namcor

    7. oktobar 2013 | 14:56

    Lud zbunjenog...

  • sladjana resetar

    7. oktobar 2013 | 20:43

    NAjbolja je... Ma ona se samo igra i uziva. Jeco zbog tebe gledam farmu i svaki dan mi izvuces osmjeh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA