SEJO SEKSON: Dali smo sve od sebe, nadam se da će se novi album svideti fanovima! (VIDEO)

- Ipak se radi o jubileju, očekivanja publike su velika, pa smo veoma ozbiljno pristupili snimanju ovog CD-a. Ekipa je ista, ubacili smo neke nove instrumente, ali to je i dalje standardno "Pušenje" - kaže Sejo za Telegraf

  • 1

Popularni bend "Zabranjeno pušenje" će 10. oktobra izdati jubilarni deseti album "Radovi na cesti", a frontmen sarajevskog sastava Sejo Sekson za Telegraf kroz smeh kaže da su, bez obzira na to što već imaju 30 godina staža, članovi grupe spremni za akciju, kao i da žele da pokažu da bez starca nema udarca.

- Ipak se radi o jubileju, očekivanja publike su velika, pa smo veoma ozbiljno pristupili snimanju ovog albuma. Ekipa je ista, samo smo ubacili neke nove instrumente. Ali zvuk se naravno ne menja, to je standardno "Pušenje". Mi smo ti ko Englezi, dali smo sve od sebe, pa iako primimo pet komada, valjda nam fanovi to neće zameriti i nastaviće da nas podržavaju. Bez obzira na to što je prošlo 30 godina od kada je grupa nastala i što slavimo jubilej, mi nikako ne spadamo u matorce. Iako mi je ponestalo "vijagre", spreman sam za akciju, svi znamo da bez starca nema udarca - priča Sejo, i dodaje da su se članovi benda odlično zabavljali na snimanju spota "Ti voliš sapunice" u kojem je Sekson glumio Sulejmana Veličanstvenog.

Pogledajte spot za numeru "Ti voliš sapunice":

- Nama obično spotovi predstavljaju izgovor da ispečemo jagnje i vidimo se sa prijateljima, ali ovoga puta smo se zaista dobro zezali i video je odličan. Prava zvezda spota je sjajna banjalučka glumica Nikolina Jelisavac, a pored nje čak i i mi što ne znamo da glumimo smo izgledali kao da znamo šta radimo - objašnjava Sekson.

Novi CD "Radovi na cesti" će biti u svim državama bivše Jugoslavije objavljen u istom trenutku, 10. 10. 2013. u 10 sati, a slušaoci će kompletan CD moći besplatno da skinu na Telegrafu, i na još pet regionalnih portala koji su partneri izlaska albuma, a to su:

Bosna i Hercegovina – Klix.ba

Hrvatska – Net.hr

Slovenija – Siol.net

Crna Gora – Cdm.me

Makedonija – Idividi.com.mk

Na pitanje zbog čega su odlučili da publici ponude mogućnost besplatnog skidanja novog materijala, Sejo je odgovorio:

- Hteli, ne hteli, neko će vas već skinuti, pa smo zato odlučili da to bar bude kad mi to želimo i pod našim uslovima. Međutim, s obzirom na to da još ima entuzijasta koji kupuju CD-ove, mi ćemo album objaviti i u ovom obliku. A što se promocije tiče, znate već za izreku: "To je takva zabit da tamo ni 'Zabranjeno pušenje' nije sviralo!", pa ćemo se, kao i uvek, potruditi da obiđemo što više mesta - zaključio je Sejo Sekson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA