"Zabranjeno pušenje" 10. oktobra objavljuje album "Radovi na cesti"! (FOTO)

Sarajevski sastav će uskoro objaviti i spot za drugi najavni singl, numeru "Ti voliš sapunice"

  • 4

SVE U ZNAKU JUBILEJA! Popularni sarajevski bend "Zabranjeno pušenje" će 10. oktobra, tačno u 10 časova objaviti jubilarni 10. album "Radovi na cesti" a Sejo Sekson i drugovi kažu da su uradili pravu stvar i da su ubeđeni da će opravdati očekivanja vernih fanova.

Pripreme za izlazak albuma su pri kraju, a spot za drugi najavni singl, numeru "Ti voliš sapunice", uskoro će biti završen. Inače, pesme su trenutno u fazi masteringa, koji u londonskom "Metropolis" studiju radi dugogodišnji saradnik grupe Džon Dejvis, koji je sarađivao sa poznatim svetskim izvođačima kao što su U2, "Manic Street Preachers", "Arctic Monkeys", "Led Zeppelin" i "Kaiser Chiefs". Za CD je sarajevska "Ideologija" uradila veoma zanimljiv omot.

Album "Radovi na cesti" će u svim državama bivše Jugoslavije biti objavljen u istom trenutku, 10.10.2013. u 10 sati, a slušaoci će kompletan CD moći besplatno da skinu na portalima, partnerima izlaska albuma, a to su:

Bosna i Hercegovina – Klix.ba

Hrvatska – Net.hr

Srbija – Telegraf.rs

Slovenija – Siol.net

Crna Gora – Cdm.me

Makedonija – Idividi.com.mk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1989

    27. septembar 2013 | 16:47

    To je lazno Zabranjeno Pusenje.

  • стрептомицин

    28. septembar 2013 | 10:21

    Ови немају везе са "забрањено пушење" јер је алфа и омега "пушења" Др Неле Карајлић. Ово је само нека бледа копија безвреднија од кинеске бофл робе.

  • P.C.

    27. septembar 2013 | 22:45

    Kakvo je to "Zabranjeno pusenje" bez Neleta Karajlica!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA