VOLI TVRDO I ŠUŠKE: Vendi briljira na svadbi, mladoženja joj trpa pare u dekolte! (VIDEO)

Vendeta nije propustila priliku da se na jednom venčanju, gde je došla kao gost, lati mikrofona i podigne svatove na noge, sa sve zaglavljenom novčanicom između bujnih dojki, dok joj je minijaturna top-haljina uredno spadala sa poprsja

  • 13

Kontroverzna pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja za sebe ističe da je i mislilac, psihijatar, filozof i psihoterpeut, karijeru je započela na veseljima, vašarima i svadbama, a da joj je lumperajka tog tipa u krvi, pokazala je i na jednoj svadbi u Čačku gde je došla kao gost, a završila sa mikrofonom u ruci i evrima u dekolteu.

Ubrzo pošto je stigla na veselje, Vendeta je počastila mladence i svatove svojih hitom "Uljez", a kako su gosti i mladoženja počeli da se "otvraju" i među grudi joj stavljaju evriće, pevačica je bila sve angažovanija kako bi zabavila prisutne.

- Volim sve što šuška i sve što je tvrdo! - uz osmeh zahvalnosti rekla je pevačica mladoženji, koji joj je dekolte obasipao novčanicama koje je rado prihvatala.

Atmosferu je podigla do usijanja kada je počela da obilazi goste i sve delove svadbene sale, sa sve zaglavljenom novčanicom između bujnih dojki, dok joj je minijaturna top-haljina uredno spadala sa poprsja.

Pogledajte kako Vendi pravi tulum:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lola

    7. oktobar 2013 | 17:44

    Jadna li je zena kada joj na sopstvenoj svadbi muz oblece oko ove, nazovi, pevacice i trpa pare u dekolte, bas se vidi koliko je voli i postuje!

  • Dule

    7. oktobar 2013 | 17:23

    Kakav rapec mladozenja

  • kimi

    7. oktobar 2013 | 17:59

    Kakav kompletan idijotizam!!!!!!!!A glas ko iz bunara!!!!UZAS!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA