GOCA TRŽAN: Ivanu dete ne dam, kad izađe čeka ga tužba!

"Nije tačno da sam zabranila Leni da viđa svoju baku, malo pre sam bila kod nje i odnela joj vitamine jer je ženi pao imunitet i loše joj je. Suze su mi krenule. I posle svega što su uradili, ja ne mogu da budem nečovek", ispričala je pevačica

  • 6

Nakon skandalozne svađe sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, pevačica Goca Tržan kaže da od tužbe protiv njega ne odustaje, i da, iako prema njemu ne oseća ništa, i dalje poštuje i pomaže njegovoj bolesnoj majci.

Goca ističe da ne veruje da je Lenina baka, a Ivanova majka, pričala ružno o njoj, već smatra da su njene izjave izvučene iz konteksta.

- Nije tačno da nisam dala Leni da viđa svoju baku, baš malo pre sam je odvela da je vidi, i usput sam kupila neke vitamine jer je ženi pao imunitet i loše je. Suze su mi krenule kad sam ostavila Lenu i sela u kola. I posle svega što su uradili, ja ne mogu da budem nečovek - ispričala je Tržanova za "Blic".

Ona, takođe, ističe da je spremna da bivšem mužu i njegovoj majci omogući da viđaju Lenu kad god to požele, ali da će ona ostati jedini staratelj deteta, dok od četiri tužbe, koje je podnela protiv Marinkovića, ne odustaje ni u kom slučaju.

- Imam sve dokaze protiv njega, crno na belo! Prvo ročište za povećanje alimentacije, kao i za potraživanje ostalih, zakazano je za 14. oktobar - odsečno ističe pevačica, koja ne izostavlja da spomene i njegovo učešće na "Farmi".

- Njegov ulazak u rijaliti, kao i ponašanje tamo govori mnogo o njemu! Ljudi me svakodnevno pitaju kako sam uopšte mogla da budem sa njim, učinio mi je veliku uslugu ovim - kaže ona, i objašnjava šta ju je navelo da i ona poseti imanje u Lisoviću.

- Ja sam surovi profesionalac! Kada sam ušla, nisam imala nikakve emocije prema njemu, niti prema situaciji. Došla sam tamo da bih promovisala sebe i svoje pesme, a verujte da nisam ni primetila da je došao do mene da me poljubi. On je za mene kao vazduh! - izjavila je Goca, koja trenutno uživa sa svojim dečkom Rašom.

(J. J./Blic )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A L E K S A N D A R...1980...

    8. oktobar 2013 | 13:14

    Ajmo svako svoj ves napolje.. ja sam juce iskulirao mamu da pecem papriku,ne znam da je ljuta? xaxaxa

  • Su

    8. oktobar 2013 | 15:21

    Goco,Goco,hvalila si ga na sva usta,a sad pljujes po njemu...Ni ti nisi nista bolja...Ni ti se nisi nista bolje pokazala u rijalitiju u kom si bila...fuj,jadno to dete

  • A L E K S A N D A R...1980...

    8. oktobar 2013 | 13:13

    A privatnost i to???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA