Lejdi Gaga gola na omotu novog albuma! (FOTO)

"Veoma sam uzbuđena i nervozna što ću podeliti sa vama deo svog srca, nešto što mnogo cenim, nešto što predstavlja izraz mojih misli", napisala je pevačica na društvenoj mreži

  • 3

VEĆ VIĐENO? Kontroverzna pop diva Lejdi Gaga konačno je predstavila glavnu sliku omota za svoj novi album "Artpop", na kome radi već mesecima, a koji će izaći 8. oktobra, a na kojoj je kao od majke rođena, što, kada je ona u pitanju, i nije novost.

Pevačica se ni ovoga puta nije libila da obnaži svoje telo i ispozira potpuno bez odeće, dok joj ogromna plava klugla zaklanja međunožje. Ona je naslovnu fotografiju za omot uradila sa čuvenim umetnikom Džefom Kunsom, čiji se apstraktni stil može prepoznati već na prvi pogled fotografije.

- Veoma sam uzbuđena i nervozna što ću podeliti sa vama deo svog srca, nešto što mnogo cenim, nešto što predstavlja izraz mojih misli - napisala je pevačica na Tviteru.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA