ZORICA SIMONIDI: Gico prasice, kako te nije sramota?

"Nemoj više da uzimaš mikrofon u ruke, plašiš ljude", bez povoda je Markovićeva izvređala vlasnicu hita "Hopa-cupa", dok joj je Ačevićeva odvratila da joj nimalo ne smeta što je debela

  • 7

Kuća na imanju postaje sve tesnija za farmere, koji već duže vreme pucaju po šavovima, i sve češće bez razloga kreću u konflikt, a ovoga puta mača se latila Zorica Marković, koja je napala internet zvezdu Simonidu Ačević samo zato što ima višak kilograma.

Tokom "igre istine" Šeki je pitao Simonidu da li se pretvarala da je bolesna jer je lenja i teško joj je da radi, da bi mu ona nevezano odgovorila da je svoju popularnost stekla svojim hitom "Hopa-cupa".

- Ti imaš problema sa pamćenjem. Naravno da sam ušla na "Farmu" da steknem popularnost, mada je ona bila na zavidnom nivou pre nego što sam ušla - rekla je Jutjub zvezda, da bi se Markovićeva umešala i iz čista mira prokomentarisala njenu kilažu.

- Gico prasice, kako te nije sramota? Nemoj više da uzimaš mikrofon u ruke, plašiš ljude. Ne poštuješ Šekija ni mene - odbrusila je Zorica, da bi joj Ačevićeva, ne mareći za to, odvratila:

- Jesam, debela sam. Volite me i plešite sa mnom, hopa-cupa! - rekla je pevačica.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    9. oktobar 2013 | 14:51

    A Zorica,tako lepa i zgodna,bolje da se pokrije ušima.

  • Danijela

    9. oktobar 2013 | 15:17

    Kako je gadna ova Slonida!

  • Bojan

    9. oktobar 2013 | 16:05

    Hajde i ja da se složim sa n Baba-Zokom! Ova je debeo gadan skot. Ko može da sluša tako nešto kao što je njena pesma hopa cupa? Naravno, nevaži se ako je čovek na teškim drogama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA