DEVOJKA ORO: Svi misle da sam glupa, ali nasmejala sam ceo Balkan! (FOTO) (VIDEO)

Čim sam shvatila koliko sam se proslavila, zakazala sam korekciju silikonskih implanta u grudima

  • 23

Dok pola Srbije ne može da se načudi nebuloznim odgovorima Milice Živanović u emisiji "VIP 24" na telviziji "Hepi", druga polovina ubeđena je i kune se da je sve namešteno i dogovor produkcije, jer, tvrde – nemoguće je toliko neznanje!

Devojka iz Jagodine, koja živi u Beogradu i koja je za Telegraf otkrila da se povlači iz javnosti, šokirana time što je tema broj jedan u Srbiji i apsolutni hit na društvenim mrežama, ali brzo je sve što joj se dogodilo prihvatila kao – normalno!

- Ispalo je slatko i smešno - rekla je Milica Živanović ekipi "Hepi televizije", koja je juče posetila u njenom stanu u Beogradu u kojem živi sa cimerkom.

 Pogledajte video koji je proslavio devojku Oro:

Još se navikavam na ovoliku medijsku pažnju, ali mogu da kažem – cilj je postignut! Postala sam poznata! I ja sam svima pokazala kako se to postaje - kaže Oro devojka.

Čim je postala svesna da će se novinari utrkivati oko nje, oro je isključila mobilni i brže bolje zakazala korekciju silikonskih implanta u grudima, jer, kaže, šou biznis očekuje besprekoran izgled, te se i ona sprema za estradu, gde želi da se okuša kao pevačica.

- Porodici ne smetaju negativni komentari, oni me poznaju - puna je samopouzdanja Mimi Oro.

- Nisam očekivala da će "oro" izazvati ovoliku pažnju, ali, kad već jeste, prihvatiću to kao svoj brend. Planiram da se posvetim malo više proučavanju ugroženih vrsta ptica, kao što je - oro.

Milica priča o starletama:

Mimi obećava, da će brzo potražiti neki turistički aranžman i otputuje da vidi Njujork.  Na pitanja, kako to da nije znala odgovore na neka osnovna pitanja, Milica Živanović je ekipi sa "Hepi" televizije odgovorila:

- Ne vidim ništa loše u tome. Ispalo je slatko i smešno. Imala sam tremu od kamera, bila sam zbunjena, a oni su me na prepad ispitivali o nekim stvarima o kojima nisam razmišljala u tom trenutku. Možda misle da sam glupa, ali sam uspela da nasmejem ceo Balkan - kaže Milica.

Podsetimo, Milica je pokazala (ne)poznavanje opšte kulture, a nakon toga je imala još nekoliko zanimljivih "bisera".

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PTJ

    11. oktobar 2013 | 00:14

    Upravo tako, mnoge si nasmejala, ali mene si rasplakala, jer ja sam od onih kojima ove GLUPOSTI nisu za smejanje, al' ako ti je lakse ne ti bude. Kamo srece da se nisu svi smejali vec samo tebi slicni OROvi al' sta ces.

  • dada

    11. oktobar 2013 | 01:20

    Nisi nasmijala Balkan već se Balkan ismijava sa tobom :p

  • pop

    11. oktobar 2013 | 01:38

    i OVO se pojavljije na tv...Za OVO ne postoji rec,kojom se moze opisati a nas jezik je bogat recima,cak i pogrdnim...Ko OVO moze da pipne,ko s OVOM moze sedeti za istim stolom...OVO sebe smatra VIP licnocsu...ZEMLJO SRBIJO I TREBA DA SE ZATRES...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA