Hju Džekmen slavio rođendan sa 4.500 zvanica!

Glumac je organizovao rođendansku proslavu sa ciljem da prikupi što više novca u humanitarne svrhe, te je na sceni teatra pevao, igrao i pričao priče, i uspeo da sakupi čak 1,85 miliona dolara

  • 1

Zanosi glumac Hju Džekmen, koga mnoge dame češće povezuju sa likom snažnog i mišićavog Vulverina, proslavio je 45. rođendan, na čijoj proslavi je prisustvovalo čak 4.500 gostiju, koji su uredno platili ulaz u holivuduski "Dolbi" teatar, gde je glumac imao dvoiposatni program.

Džekmen je organizovao rođendansku proslavu sa ciljem da prikupi što više novca u humanitarne svrhe, te je na sceni teatra pevao, igrao i pričao priče, i uspeo da sakupi 1,85 miliona dolara za Fond pokretnih slika i televizije, kojim se obezbeđuju zdravstvena nega i druge usluge radnicima u industriji zabave i penzionerima.

- Ovo je verovatno najnarcisoidniji način za proslavu rođendana. Odabrao sam svoje omiljene pesme i pričao priče o svom životu. Biti ovde večeras, podržati ovaj cilj, bilo je odlično. Da sam se trudio, ne bih izabrao darežljivije ljude. Ovo je nešto što volim i želim da radim - rekao je glumac nakon proslave.

Dvoiposatni program završio se aukcijom Džekmenovih kandži i dve znojave majice, koje je nosio tokom predstave, a koje su prodate za 22 hiljade dolara.

(J. J./news.yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA