BORA ČORBA: U kladionici sam se predstavio kao Željko Šašić! (FOTO) (VIDEO)

"Željkova imitacija je bila fantastična i svaka mu čast kako je skinuo moje pokrete", rekao je legendarni roker

  • 3

Bora Đorđević prokomentarisao je nastup Željka Šašića u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", koji je upravo imitirao frontmena grupe "Riblja Čorba". Legendarni roker imao je samo reči hvale za folkera, a za sajt televizije Prva ispričao je i zanimljivu priču.

- Nisam odgledao celu emisiju, ali sam oduševljen kako sve to izgleda. Veoma profesionalno odrađen šou! Željkova imitacija je bila fantastična i svaka mu čast kako je skinuo moje pokrete. Nemam apsolutno nijednu zamerku na njegov nastup, čak sam posle emisije otišao u kladionicu i predstavio se kao Željko Šašić, rekao je kroz smeh popularni Bora Čorba, i nastavio:

- Moram reći da su i druge imitacije bile odlične, a iako ne slušam Ledi Gagu, devojčica koja je pobedila, bila je odlična. Mnogo mi se dopao i Knez koji je imitirao Luisa. Oduševljen sam i članicom žirija Marijom Mihajlović. Ona je sjajan pevač, a otkriću vam i da će se na albumu koji trenutno priprema naći i jedna moja pesma - završio je Đorđević.

Imitaciju Željka Šašića možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/izvor: Prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatica

    15. oktobar 2013 | 14:13

    Pametan covek, ni malo sujetan...bas lepo sto je pohvalio Zeljka. Dok je Sladjana popljuvala Anu iz samo njoj znanih razloga, trebali su Sladjanu da pozovu da imitira samu sebe... Svaciji trud treba pohvaliti, ipak je to samo emisija zabavnog karaktera a ne konkurs za dublera

  • русија

    16. oktobar 2013 | 01:23

    бора легенда

  • giga

    16. oktobar 2013 | 07:46

    Popljuvala ju je jer ponekad kopija zna biti bolja od orginala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA