IPAK NIJE TOLIKO SEKSI: Pogledajte Britni pre i posle Fotošopa (FOTO) (VIDEO)

Studio Hoax Fillms, koji je radio završnu verziju pevačicinog spot za pesmu "Work B**ch", objavio je neobrađene fotografije pop princeze

  • 3

Britni Spirs nedavno je izbacila spot za novu pesmu "Work B**ch" u kome izgleda besprekorno. Međutim, studio Hoax Films, koji je radio završnu obradu njenog novog spota, je na svom sajtu objavio već navedeni video i obrađene fotografije pop princeze, kao i ona neobrađene, orginalne slike u kojima pevačica ne izgleda ni približno dobro.

Na njima Spirsova nema ni tanak struk niti isklesane trbušnjake, njena guza je opuštena, a noge su joj debeljuškaste.

Portal Sound and Picture objavio je da su u studiju Hoax Films radili završnu obradu spota koja je uključivala potpunu izmenu pozadine kao i čišćenje nepotrebnih detalja i poboljšavanje sveošteg izgleda završnog proizvoda.

Pogledajte spot Britni Spirs za pesmu "Work B**ch"

(Telegraf.rs/24sata.hr/E!online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sfasd

    15. oktobar 2013 | 21:09

    Pa bolja je bez fotosopa,makar nije anoreksicna.

  • Tinna

    16. oktobar 2013 | 16:43

    E pa bas je slatka tk, bolja je bez fotosopa, po meni...ali koja ironija, peva "you wanna hot body, you better work bich", a ona se fotosopira... :)

  • Luka

    16. oktobar 2013 | 01:30

    Msm da ovo nije tacno, jer se kroz ceo spot REALNO VIDI STOMAK I STRUK da je pravi a ona to zajsta ima, uporedite malo slike pre spota koje su slikane foto kamerom telefona pa cete da vidite sa strukom se ne slazem, a sto se tice butina mozda su stavili malo fotoshopa ali listovi us joj isti kao i u LIVE-u tako da ono ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA