Kristina Kovač "proganja" Sajmona Kauela na Tviteru! (FOTO)

Pevačica poziva producenta da dođe u Srbiju jer žarko želi da ga upozna, a iako joj on ne odgovara, ona nastavlja sa tvitovima u kojima mu piše da imaju mnogo toga zajedničkog

  • 4

Pevačica i član žirija srpske verzije rijalitija "X Factor" Kristina Kovač toliko je željna da uspostavi komunikaciju sa Sajmonom Kauelom, osnivačem, vlasnikom i članom žirija američkog "X Factora", da ga obasipa porukama na Tviteru u kojima ga poziva da što pre dođe u Srbiju jer želi da ga upozna. Naravno, Sajmon ne odgovara pevačici, ali njoj to ne smeta da nastavi konverzaciju sa samom sobom.

Prvo je pre nekoliko dana odlučila da mu se predstavi i izrazi želju da ga upozna.

Budući da joj nije odgovorio, Kristina je odlučila da ga opet kontaktira i pozove da dođe u Srbiju, te da ona potpuno razume njegove obaveze u rijalitiju, jer ih i sama ima.

Sajmonu ni ova poruka nije otopila ledeno srce, te ju je opet iskulirao. Međutim! Kovačeva se nije dala prevariti... Povela se onim da samo uporni i istrajni pobeđuju i ostvaruju ciljeve. A njen je jasan - upoznaće Sajmona Kauela, makar morala sama da ide po njega i dovede ga u Srbiju.

Ovo je jedan od njenih poslednjih pokušaja u kojima je slavnom televizijskom producentu predočila da imaju mnogo toga zajedničkog.

Naravno, Kauel je ostao nem i na ovu poruku. Da li će članica srpskog rijalitija "X Factor" nastaviti sa ubeđivanjem Sajmona i obasipanjem tvitova, videćemo kroz nekoliko dana.

Podsetimo, šuška se da bi upravo Sajmon mogao da poseti Beograd i bude počasni gost na snimanju poznatog rijalitija. Budući da je njegova lična asistentkinja nedavno posetila Beograd, nije isključeno da će upravo Kristinin idol posetiti našu zemlju. Sigurno je da će, ako do toga dođe, ona biti oduševljena.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the East

    17. oktobar 2013 | 15:39

    neka ti posalje spermu postom, pa ga ubi sa alimentacijom. ne vidim drugi nacin.

  • heisenberg

    17. oktobar 2013 | 15:55

    mala bi dala

  • boky

    17. oktobar 2013 | 23:54

    Ma ti si ribo dotakla dno kako te nije sramota same sebe.ako imas ikakvu funkciju u X- u autom. sramotis i sve nas, da ima normalnih ljudi kod nas letela bi napolje po kratkom postupku. Eto toliko o tvojoj kulturi,karakteru i pameti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA