DŽEJ LO BESNA: Maraja Keri zaposlila njenu asistentkinju!

"Njen dečko me je tretirao kao smeće! Hteo je da mu perem odeću i budem sluškinja. Dženifer ga je branila, pa sam dala otkaz!", ispričala je ogorčena asistentkinja

  • 1

Poznato je da latino diva Dženifer Lopez često ima ispade neprimerene za zvezdu njenih razmera, te je tako nedavno odbila da radi sa devojkama lepšim od nje, opsednuta je svojim izgledom zbog koga ustaje u šest ujutru da vežba, a njenu histeričnu stranu otkrila je njena bivša asistentkinja Gili Ajer.

Ona se godinama brinula o potrebama i obavezama tamnopute latine, ali se žestoko naljutila i odlučila da prihvati poziv pevačicine najveće rivalke Maraje Keri i pređe da radi za nju. Gili kaže da joj je bilo preko glave da trpi histerične ispade razmažene Dženifer, a kap je prelila čašu kada je pevačicin dečko plesač Kasper Smart (26) počeo da se iživljava.

- Njen dečko me je tretirao kao smeće! Hteo je da mu perem odeću i budem sluškinja. Dženifer ga je branila, pa sam dala otkaz! - ogorčena je asistentkinja.

(J. J. / eurweb.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    18. oktobar 2013 | 13:04

    obicna laz americkih tabloida, ona cak nije ni bila Dzeniferina nego asistentkinja njenog menadzera Benija Medine, koji je nekada saradjivao i sa Marajom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA