Nevena Adžemović: U Skupšinu idem gradskim prevozom!

"Na posao sada idem autobusom, i to linijama 74 i 75. S obzirom na to da me je narod izabrao, ne vidim ništa loše da se vozim sa istim tim ljudima koji su me birali", rekla je narodna poslanica

  • 14

Brojni narodni poslanici ne izbegavaju priliku da se pohvale svojim luksuznim automobilima, skupim odelima i raznim privilegijama, dok bivša "Modelsica" Nevena Adžemović ističe da ne želi da se odvaja od "običnog" naroda te se do Skupšine i nazad svaki dan vozi gradskim autobusom!

- Na posao sada idem gradskim prevozom i to linijama 74 i 75. S obzirom na to da me je narod izabrao, ne vidim ništa loše da se vozim sa istim tim ljudima koji su me birali - rekla je Nevena u emisiji "Exkluziv".

Poslanica, koja je nakon postavljanja na to mesto izazvala burne komentare javnosti, iznenadila je mnoge svojom izjavom i stavom, ali i dala zavidan primer svojim kolegama.

Da podsetimo, Adžemovićeva se ponovo rastala od svog nekadašnjeg supruga Srđana i sa sinom Rastkom se preselila u drugi stan.

(J. J./Alo, Exklusiv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JECA

    20. oktobar 2013 | 11:17

    A kod estetskog hirurga bmw-om

  • heisenberg

    20. oktobar 2013 | 11:33

    sreco niko tebe nije birao

  • Perica

    20. oktobar 2013 | 11:17

    Jao kako su ovi nazadnjaci jedna fina i postena stranka /tezak sarkazam/. Sad znam za koga da glasam na sledecim izborima /jos tezi sarkazam/. Jedini problem je sto je ponekome u ovom narodu ipak ostalo mozga i pored sveg vaseg svakodnevnog ispiranja i propagande (pod tim da se ne uvrede nazadnjaci mislim na sve stranke od prve do poslednje).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA