IGOR STAROVIĆ: Ne vraćam se na Farmu!

- Moje zvanično učešće na Farmi 5 se, nažalost, završilo - rekao je Igor Starović, koji je zbog bolesti morao da napusti imanje u Lisoviću

  • 1

Nakon što je u petak preživeo dramu kada je zbog epileptičnog napada hitno prebačen na Urgentni centar, Igor Starović je u sinoćnoj emisiji "Farma izbacivanje", rekao da se sada oseća dobro, ali da se više neće vraćati u rijaliti.

- U emisiju sam stigao praktično iz kreveta. Dobro sam i idem ka odličnom, ali ću se lečiti kod kuće. Krivo mi je što sam izašao napolje na ovaj način, ali više se ne vraćam na "Farmu" i, nažalost, moje učešće je i zvanično završeno - ispričao je Starović, koji se, ulazeći u studio držao za rebra, a kada ga je voditeljka Aleksandra Jeftanović pitala o čemu se radi, pevač je odgovorio:

- Edin je bio malo pregrub, ali hvala bogu, on mi je spasao život.

Da podsetimo, Škorić je bio najprisebniji kada se Igor onesvestio, i dao mu je veštačko disanje i tom prilikom je Staroviću nagnječio rebra.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA