GRUDIMA NA FANOVE: Karleuša iscepana i bez brusa! (FOTO)

Pevačica je ispozirala u minijaturnom šortsu i sivoj iscepanoj majici koja je više otkrila nego pokrila, te je malo ko uspeo da skine pogled sa njenih dugih nogu i nemirnih grudi

  • 44

Povlačenje iz medija i sa javne scene, kontroverznu pop pevačicu Jelenu Karleušu ne sprečava da o njoj ili njenim golišavim slikama bruji ceo internet! Naime, ona je po ko zna koji put počastila svoje fanove provokativnim fotografijama, te se još jednom nije libila da pokaže sa čim raspolaže i prebujne grudi oslobodila brushaltera i preko njih obukla tanku i iscepanu majicu.

Ona je sunčane dane iskoristila da ispozira i ispromoviše svoju najnoviju "Hermes" torbu, međutim u minijaturnom šortsu i sivoj iscepanoj pamučnoj majici koja je više otkrila nego pokrila, niko nije uspeo da skine pogled sa njenih dugih nogu i nemirnih grudi.

Pevačici se izgleda dopalo kako izgleda u opuštenim majicama bez grudnjaka, te je još jednu sliku za maštanje postavila na svom Instagramu, dok su komentari očaranih fanova pljuštali na sve strane.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA