ČUDO NEVIĐENO: Glavna svađalica Farme plače! (FOTO)

Jelena Golubović, po prvi put od kada je na imanju, zaplakala je pred milionskim auditorijumom, jer je rođendan ocu koji je preminuo

  • 13

Devojka koja gotovo sve farmere dovodi do ludila i svakodnevno se svađa sa njimaJelena Golubović sela je na klupicu i počela da plače, a razlog je bio rođendan ocu koji više nije među živima. Rediteljka se pošteno isplakala, a niko od ukućana nije prišao da je uteši, već je pričala sama sa sobom.

- Otac je za ćerku nešto posebno! Volim ja svoju majku, ali otac je otac! Uvek je bio tu za mene, čuvao me je kao malo vode na dlanu. Rekla sam mami da je njen najbolji potez u životu bio kada se udala za njega. Danas mu je rođendan - govorila je Jelena i plakala kao kiša.

Iako su videli da neutešno plače, niko od farmera nije prišao svađalici kao bi joj pružio nekoliko reči podrške.

Budući da je normalno da ljudi plaču, niko se nije ni obazirao. Ipak, ono što najviše iznenađuje jeste činjenica da je Jelena prvi put od kada je na imanju zaplakala. Uglavnom se svađa i prepire, ali danas je pokazala da ima i krhku, ranjivu stranu ličnosti.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ok

    22. oktobar 2013 | 23:48

    35 i ne može se nazvati devojkom. ..svasta.Mislim da je nehumano što niko nije prisao.

  • tt

    22. oktobar 2013 | 21:24

    jelena golubovic ima 35 godina i ne moze se nazvati "devojkom", ona je vrlo bolesna i nesrecna osoba bez posla, novca, sopstvene porodice. stalno je na sedativima i ostalim lekovima, a i lecila se u "LAZI".

  • Woa

    22. oktobar 2013 | 22:01

    Plakala je više puta,nije joj prvi put

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA