Čupo se vratio na Farmu, prosi Jelenu Golubović!

Kalač je dobio najviše glasova publike u baražu gde je otišao sa prstenom koji namerava da pokloni svojoj ljubavi

  • 10

Čupo Kalač pobedio je u baražu i vraća se na "Farmu", gde će zaprositi Jelenu Golubović. U studiju u Šimanovcima okupili su se bivši farmeri Anastasija Buđić, Vanja Mijatović, Nela Bijanić, Crni, Marko Vanila, Zuzi Zu i već navedeni Čupo Kalač, koji su se borili za naklonost publike i za njihove glasove.

Na kraju, voljom publike je odlučeno da se na imanje u Lisoviću vraća Čupo, koji je imao za nijansu više glasova od Marka Vanile.

Pre toga, Kalač se pohvalio auditorijumu da je kupio cveće ali i  prsten s kojim namerava da zaprosi svoju ljubav sa "Farme" Jelenu Golubović. Da podsetimo, rediteljka je u nedeljnom zadatku imala ulogu mlade.

Čupo je posle nekog vremena stigao na imanje a farmeri su sa ga oduševljenjem pozdravili. Kalač je iskoristio priliku da poljubi svoju buduću verenicu Jelenu i poklonio joj cveće i srce sa natpisom "volim te".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    27. oktobar 2013 | 23:59

    izgubih nekoliko sekundi citajuci ovaj nesrecni tekst

  • Melany

    28. oktobar 2013 | 00:22

    JEZIVO..Bas je ljigav tip ovaj Cupa. !!! Dosetio se kako da se vrati na farmu,pa jos i da produzi boravak do kraja novembra jer ce tada da zaprosi Jelenu..A mozda je i pri poseti baki skontao da zaista moze tu da se "uvali" na duze..Muka da coveka uhvati..

  • Milena

    28. oktobar 2013 | 00:13

    Sve debil do debila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA