Rada Manojlović u vezi sa Cvijom?

- Cvijina devojka mu je nekoliko puta zamerila što više vremena provodi sa pevačicom nego sa njom, zbog čega je on raskinuo, i od tada su on i Rada nerazdvojni - kaže izvor blizak novopečenom paru

  • 4

Nakon burnog raskida sa Milanom Stankovićem, Rada Manojlović navodno ima novog dečka, a to je, kako navodi "Alo", poznati reper Stefan Cvijović Cvija, sa kojim je lepa pevačica pre dva meseca snimila numeru "Nema te"!

Priča se da je Cvijović zbog Manojlovićeve raskinuo s izvesnom Anđelom, a glasine o njihovoj vezi su podgrejane time što su Rada i Cvija praktično nerazdvojni prethodnih meseci, pa čak i na snimanje dolaze zajedno.

- Otkako su snimili duet, postali su nerazdvojni. Rada, kada nije na putu, po ceo dan je kod Stefana u studiju, a da su previše bliski, mogu da primete i ljudi koji ih ne poznaju. Oni sada snimaju i drugi duet, na sva snimanja idu zajedno njegovim automobilom, a da nešto tu postoji, posumnjala je i Cvijina devojka, koja mu je nekoliko puta zamerila što više vremena provodi sa pevačicom nego sa njom, zbog čega je on odlučio da okonča višemesečnu vezu - priča izvor blizak Cvijoviću i Manojlovićevoj.

Njih dvoje su nedavno zajedno došli na snimanje "Grand parade", a kada su novinari pitali Cviju gde mu je devojka, on je zbunjeno odgovorio:

- Nemam devojku! Nema je, tu je, ne znam! Nije da je nema, nego ne znam!

Na pitanje da li ima dečka, Rada je kratko odgovorila: "Ne demantujem i ne potvrđujem ništa, ne čitam štampu i ne znam šta se piše".

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA