Sara Jovanović kao Britni Spirs, Aleksa Jelić postao Eros Ramacoti! (FOTO)

U emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" Boris Milivojević će imitirati Elvisa Prislija, Sneki postaje Viktorija, a Goca Tržan se pretvara u pevača grupe AC/DC

  • 4

U četvrtoj emisiji šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" pred takmičarima su novi izazovi  Sara Jovanović se transformiše u Britni Spirs, Skaj Vikler menja lični opis i postaje Will.i.am iz benda "The Black Eyed Peas" a posle Miroslava Ilića, Aleksa Jelić uskače u kožu još jednog popularnog pevača, ovoga puta je to Eros Ramacoti.

Takođe, zanimljivo će biti videti Borisa Milivojevića, koji će "glumiti" Elvisa Prislija, kao i Sneki, koja je dobila zadatak da imitira pevačicu Viktoriju.

Naravno, ono što sve najviše zanima je kako će se, i likom, ali i delom, Željko Šašić pretvoriti u svog nekadašnjeg prijatelja Acu Lukasa. A ništa lakši zadatak nema ni Goca Tržan, koja treba da verno predstavi pevača grupe AC/DC Brajana Džonsona.

Da podsetimo, gostujući član žirija će ove nedelje biti proslavljeni fudbaler Savo Milošević, koji se u duhu emisije maskirao u Zdravka Čolića. Zanimljivi izazovi su i pred Anom Kokić, koja će imitirati Lučana Pavarotija, i Tamarom Dragičević, koja će postati Lepa Brena.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    31. oktobar 2013 | 22:56

    Emisija vrhunska

  • Marko04

    31. oktobar 2013 | 22:45

    Jako zanimljiva i pre svega Humanitarna emisija.... Jedva cekam da vidim Sasic >>>> Lukas ... #TLZP

  • nemamime

    31. oktobar 2013 | 22:05

    U ovoj emisiji pobednik Sara Jovanovic, 100% :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA