NOĆ VEŠTICA U HOLIVUDU: Evo kako su se maskirali poznati! (FOTO) (VIDEO)

Ovogodišnji trend slavnih bio je da se preobuku jedni u druge, dok neke od VIP-ovaca nije bilo moguće prepoznati, kao što je slučaj sa Džesikom Albom, a Kardašijanovi su kolektivno ostali nemaštoviti

  • 6

Praznik koji slavi cela planeta "Noć veštica" podrazumeva veselje, slatkiše, maštovite i zastrašujuće kostime, a koliko je interesovanje za ovaj događaj potvrđuje i to što brojni poznati ne propuštaju da ga proslave i svoje "Halloween" kostime promovišu na sve strane. Ipak, nekima je ponestalo mašte i umesto kostura i veštica, prerušavali su se jedni u druge.

Ovogodišnji hit za maskiranje među slavnima bespogovorno bila je Majli Sajrus i to sa nastupa na dodeli MTV nagrada, o kojem je brujao ceo svet. U nju se maskirale Paris Hilton, zatim i njen drugar, kao i supruga Hju Hefnera Kristal. S druge strane, Majli je ovaj poseban dan iskoristila da bude Lil Kim, te je ušla u provokativan kostim koji je, osim gole dojke, podrazumevao ljubičastu periku.

Neke maske VIP-ovaca nije bilo moguće prepoznati, kao što je slučaj sa Džesikom Albom, dok su Kardašijanovi kolektivno ostali nemaštoviti, bar što se kostima tiče.

S druge strane, odličnim kostimom se mogla pohvaliti Fergi, koja je ispozirala sa suprugom Džošom Dumelom, kao i manekenka Alesandra Ambrosio, koja je crvenim karminom i strogom frizurom uspešno dočalara zlu kraljicu.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    1. novembar 2013 | 00:31

    Boli me...

  • Aca

    1. novembar 2013 | 10:11

    Prvo neslavi cela planeta nego zapadni svet,a drugo ovi su odvratni na slikama!Srbija slavi na taj dan Sv.Luku!

  • delijesever1989

    1. novembar 2013 | 07:13

    Pola njih se Nije maskiralo kakvi su :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA