ODUZIMA DAH: Stanija silikonskim grudima raspaljuje maštu! (FOTO)

Starleta je obukla roze korset koji je savršeno istakao njene grudi, a stajling je upotpunila "Hello Kitty" maskom za oči

  • 4

Starleta Stanija Dobrojević obradovala je mušku populaciju nakon što je postavila fotku na kojoj pozira u roze korsetu koji je jedva zadržao njene bujne grudi. Starleta pozira u kupatilu, a po stajlingu bi se reklo da je krenula na spavanje.

Dobrojevićeva je i ovaj put odlučila da obožavaocima oduzme dah, te se slikala u uskom korsetu, a u prvom planu su njene nabrekle grudi.

Kako bi stajling za krevet bio potpun, starleta je ponela i "Hello Kitty" masku za oči, ali malo ko je primetio kako se doterala da Filipu bude lepa.

Sve ovo, Stanija je ovekovečila svojim "Ajfonom" i postavila na društvene mreže. Ne sumnjamo da je Panajotović uživao u provokativnom izgledu svoje devojke.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dokle vise ovaj pvc patuljak

    2. novembar 2013 | 12:03

    pa da li je moguce da je ima svakiiii boziji dan u novinama? da li mozete da nas odmorite od nje vise? kako je nije sramota vise da se slika?? sta ima jos novo da nam pokaze??? plastika, plastika. zeno aman, cega se pametan stidi, budala kao ti se ponosi!!! shvati da si smesna sa tom decijom garderobom i sa tim pozama za slikanje "jebi je jako" ! odj*** u skokovima od nas i idi u ameriku trulu, nemoj da trujes ove jadne klinke koje zele da budu kao ti. nazalost!

  • voda-voda

    2. novembar 2013 | 10:42

    buahahahahahaha

  • zoki

    6. novembar 2013 | 18:33

    Ne koristi Samsung da joj ne bi rekli da je sva od plastike, vec koristi Ajfon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA