UHODA POZNATIH: Ceo život prati zvezde da bi se slikala sa njima! (FOTO) (VIDEO)

- Dešavalo mi se da ispred hotela čekam 12 sati da se pojave Šer ili Vanila Ajs, ili da Maraju Keri i Džonija Depa celu noć pratim po gradu - priča Vanesa Skaj Elis

  • 6

Vanesa Skaj Elis, šankerka iz Njujorka, svoj život je posvetila vrebanju holivudskih zvezda i nije joj teško da u zasedi provede i po 12 sati, a sve to samo da bi se slikala sa njima i kasnije na društvenim mrežama hvalila tim fotografijama!

Vanesa smatra (26) da su zajedničke slike sa najpoznatijim američkim zvezdama "najvažnija stvar u njenom životu". Nakon što završi sa smenom u jednom njujorškom baru, Elisova se posvećuje svom bizarnom hobiju, a kako kaže, kad nešto volite ništa vam nije teško.

- Dešavalo mi se da ispred hotela čekam 12 sati da se pojave Šer ili Vanila Ajs, ili da Maraju Keri i Džonija Depa celu noć pratim po gradu, ali nema boljeg osećaja od onog kada ih napokon upoznate! Iako čak i ostali "sakupljači" fotografija sa poznatima za mene kažu da sam pomalo ekstremna, nikada neću prestati da se bavim ovim, jer to je moja najveća ljubav - izjavila je Vanesa, koja je, da sve bude još čudnije, maniju prema slikanju sa zvezdama nasledila od majke!

- Od kada znam za sebe ja sam veliki fan "selebritija", a kada je mama preminula od srčanog udara 2007, osećala sam obavezu da nastavim sa onim što je ona radila i počela sam da jurim poznate - objasnila je Elisova, koja je do sada prikupila neverovatnih 10.000 fotografija sa zvezdama, a njeni favoriti su Dep i Lejdi Gaga, dok ne podnosi Brusa Vilisa, koji nikada ne želi da se slika sa obožavaocima.

Pogledajte Vanesu u akciji:

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heisenberg

    4. novembar 2013 | 20:22

    na sta ljudi trose bogu dane

  • Neso

    4. novembar 2013 | 19:32

    Koja glupaca

  • Paracinac

    4. novembar 2013 | 21:08

    Zbog posla kojim se bavim imao sam priliku da upoznam mnoge zvezde i da znate da je vecina njih toliko bolesno da im ni psihijatri nemogu vise pomoci(izuzev Sakire i Vil Smita)!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA