X FACTOR LUDNICA: Tamara rasplakala publiku, romska grupa ih razveselila, ukrajinska veštica i Fifi zapanjili! (FOTO) (VIDEO)

Megatalentovani kandidati hrabro su stali pred žiri i pokazali svoje umeće, dok su neki takmičari negativno iznenadili prisutne

  • 6

Večeras je prikazana druga epizoda muzičkog rijalitija "X Factor" na TV "Pink". Pred četvoročlani žiri koji čine Emina, Kiki, Kristina i Željko, izlazile su mnogobrojne talentovane osobe koje žele da okušaju sreću i pronađu svoj put ka muzici i slavi.

Led je probio transseksualac Filip Janevski Fifi iz Makedonije, koji je prisutne osvojio svojom neposrednoću.

 

Krisina je rekla da Fifi ima anđeoski glas, ali Željko se nije složio sa njom, rekavši da mu se ne dopada njegova pojava.

Marku Balabanoviću iz Majdanpeka žiri je zamerio zato što se previše smejao tokom izvođenja tužne pesme grupe EKV "Ti si sav moj bol".

Ninoslav Todorović i Efimija Jovanova negativno su iznenadili četvoročlani "strašni sud" budući da nisu pgoodili ni tonalitet, niti jedan takt pesme koju su odabrali. Efimija je pevala pesmu Bruna Marsa, a zatim i Tošeta.

Devojka koja je defintivno veliki talenat i poseduje "X factor" dolazi iz Norveške i zove se Megi Petković. Megi ima 21 godinu i raspametila je sve svojim glasom, ali su se Željko i Kristina sukobili zbog nje. 

Naime, Joksimović smatra da ona ovde ne može da zasnuje karijeru budući da ne zna naš jezik, ali Kovačeva se usprotivila rekavši da treba da se "popust uzde" i da Beograd konačno postane kosmopolitski grad.

Stefan Koković, fotograf iz Beograda nastupio je na svoj rođendan i dobio pesmicu od publike, a svoju numeru posvetio je bratu.

Romska grupa "Roma sijam" razigrala je ceo studio, budući da je to grupa momaka koji žele da razbiju sve predrasude o Romima. Momci su prikazali romski hip-hop, što je naišlo na odobravanje kod publike. Kiki je rekao da su oni njegovi favoriti.

- Zvezde su rođene - dodao je Željko.

Marija Milić koja ima 40 godina dobila je brojne negativne kritike od strane žirija, a Kristina je rekla da ima osećaj kao da je slušala ukrajinsku vešticu.

I za sam kraj, nastupila je devojka koja je rasplakala Srbiju! Tamara Milanović potpuno je fascinirala i rasplakala žiri svojom neverovatno emotivnim izvođenjem balade "Don't you remember" koju inače peva Adel. Dobila je sve same pohvale.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radex

    6. novembar 2013 | 08:59

    Da li se moze u Francuskoj , Italiji , Nemackoj , Spaniji .... videti na nacionalnoj televiziji romska grupa kako peva na svom jeziku . Hocu da kazem da smo mi tolerantniji 10x od Eu foliranata

  • ivana ns

    6. novembar 2013 | 12:38

    BRAVO,BRAVO,BRAVO.......i 100000X BRAVO ZA OVU DEVOJKU! RASTURILA JE U SVAKOM SMISLU TE REČI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ica czv

    6. novembar 2013 | 10:39

    Bravo majstore za komentar-pitanje. Zanimljivo bi bilo istraziti,a verujem da se rezultat mnogima ne bi dopao...a to ne bi bili mi... xe xe xe Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA