SVADBA U JANUARU: Čupo zakazao venčanje sa Jelenom!

"Tačno je da sam rezervisao hotel u Sarajevu i da ću da se oženim Jelenom. Zbog toga putujem u Švedsku, u Geteborg, kako bih tamo završio još neke stvari u vezi sa venčanjem", potvrdio je pevač radosne vesti

  • 10

Neuspela namera da zaprosi svoju ljubljenu rijaliti dragu Jelenu Golubović nije navela Čupa Kalača da odustane od zamisli da ostatak života provede sa njom, te je zakazao venčanje u rodnom Sarajevu, gde će se venčati nakon što glumica konačno napusti imanje.

Kalač računa na to da će Jelena na "Farmi" ostati do samog kraja, te je termin za svadbu rezervisan u hotelu "Holivud" za početak januara, kada se peta sezona rijalitija završi.

- Kada je izbačen sa farme, Kalač je shvatio koliko voli Jelenu i kako više ne može nijedan trenutak da provede bez nje. O tome je obavestio i rediteljkinu porodicu, koja je budućeg zeta zdušno podržala. S obzirom na to da je ljubav obostrana, nema sumnje da će ova svadba odjeknuti širom regiona - rekao je izvor blizak pevaču za "Alo".

Iako Golubovićeva ne zna šta joj se sprema, mladoženja ne može da dočeka da mu se buduća supruga baci u naručje, pa se nije libio da proširi radosne vesti.

- Tačno je da sam rezervisao hotel u Sarajevu i da ću da se oženim Jelenom. Zbog toga putujem u Švedsku, u Geteborg, kako bih tamo završio još neke stvari u vezi sa svadbom - bio je kratak Kalač.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranB

    6. novembar 2013 | 11:01

    Ne verujem da će ovo da se desi.Pa i njemu je jasno da je žena psihički bolesna.

  • dina

    6. novembar 2013 | 10:59

    Nema šanse da se ožene Šta vam je? To su trikovi produkcije!

  • gde je pravda

    6. novembar 2013 | 12:56

    Jeftini trikovi prestrasno koliko su jadni vise uopste nije zanimljivo kao pre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA