Telegraf vas vodi na rođendan Bitef art kafea! (VIDEO)

Na rođendanskoj žurki ovog poznatog beogradskog kluba nastupiće londonski bend "Da Lata", koji će posetioce zabavljati novim pesmama posle deset godina muzičke pauze

  • 0

Bitef art kafe 7. novembra slavi rođendan povodom kojeg će nastupiti londonska afro-brazilska muzička senzacija "Da Lata" koja će posetiocima premijerno predstaviti novi album "Fabiola". Na taj način će ujedno obeležiti veliki povratak nakon deset godina muzičke pauze.

Ovaj muzički sastav kombinuje elemente roka, etna, psihodelije i daba, a ojačan je fantastičnim muzičarima iz Brazila, SAD, Kanade, Britanije i Zelenortskih ostrva. Iako se muzika "Da Late" u osnovi oslanja na fuziju afro-brazilskog zvuka, inspiraciju pronalaze upravo u vrevi Londona gde se različite kulture svakodnevno sudaraju i prepliću.

Petoro najbržih čitalaca koji se jave na mejl karte@telegraf.rs sa imenom, prezimenom i brojem telefona dobiće po dve karte za ovu veselu rođendansku žurku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA